MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
hangi romda var hocam gerci gcam daha iyi
Lineage dışında tüm romlarda MIUI 11 kamerası var hocam. Ama kuracaksanız tavsiyem Havoc veya Arrow. Daha sorunsuzlar diğerlerine göre.

Yanına da güzel bir GCam kurarsınız, sorun kalmaz. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sade yaramıyor :)
Çok sade ama aşırı akıcı, çok iyi de pil performansı var. :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
13
Hint 11.0.2.0 sürümü 3 gündür şarj aleti görmedi. Akışkanlık ve stabilitesi de süper ama yinede aosp candır muscle~~

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Lineage dışında tüm romlarda MIUI 11 kamerası var hocam. Ama kuracaksanız tavsiyem Havoc veya Arrow. Daha sorunsuzlar diğerlerine göre.

hocam tabi ki herkesin zevki kendine, saygımız sonsuz da, ben bu aosp çok sade, miui özellikli bilmemneli muhabbetini anlamıyorum. bi kere aosp bi rom kurunca miui'e göre telefon rahatlıyor, üzerinden yük almışsın gibi oluyor telefonun. oyun haricinde cihaz flagship kullanıyormuşsun gibi oluyor. miui ise olur olmadık kasıyor, split apk kurarken bile bin takla attırıyor, modülde modifikasyonda sorun çıkartıyor. xiaominin bütün uygulamalarının tracker dolu olması ise cabası.

edit: sizin söylediğinize karşı bir şey söylüyormuşum gibi girmişim konuya. yanlış anlaşılma olmasın.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
hocam tabi ki herkesin zevki kendine, saygımız sonsuz da, ben bu aosp çok sade, miui özellikli bilmemneli muhabbetini anlamıyorum. bi kere aosp bi rom kurunca miui'e göre telefon rahatlıyor, üzerinden yük almışsın gibi oluyor telefonun. oyun haricinde cihaz flagship kullanıyormuşsun gibi oluyor. miui ise olur olmadık kasıyor, split apk kurarken bile bin takla attırıyor, modülde modifikasyonda sorun çıkartıyor. xiaominin bütün uygulamalarının tracker dolu olması ise cabası.

edit: sizin söylediğinize karşı bir şey söylüyormuşum gibi girmişim konuya. yanlış anlaşılma olmasın.
Var mı önerdiğiniz bir AOSP hocam? Bi AOSP ROM deneme isteğim var. Stabil, güncel, akıcı mis gibi bir AOSP ROM öneriniz varsa denemek isterim. Birde öncelikli olarak Official ROM olursa güzel olur.

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Var mı önerdiğiniz bir AOSP hocam? Bi AOSP ROM deneme isteğim var. Stabil, güncel, akıcı mis gibi bir AOSP ROM öneriniz varsa denemek isterim. Birde öncelikli olarak Official ROM olursa güzel olur.

hocam yüzde doksan dokuzu çok güzel ve sorunsuz zaten. ben; sade olarak; arrow, paranoid android, reloaded, özelleştirmeli olarak; colt romlarını özellikle çok seviyorum. saydıklarımın hepsinde mi camera da mevcut.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Hepsi aynı zaten istediğini kur ben msm xtended seviyorum pil açısından bi tık daha iyi özelleştirmeleri

Evet an itibariyle eu rom çok güzel diyenlere kanarak güncel sürüme geçtim şu an kasım kasım kasılıyor ama biraz sabredeceğim bi tur şarj bitireceğim belki oturunca beğenirim(pek sanmıyorum)
İlk saçma hata chrome yüklenmiyor hata veriyor chrome beta kurdum mecburen
Ayrıca chrome betada sürekli saçma bildirimler gösteriyor oraya erişti buraya erişti bu nedir

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46

Arrow os kuruyorum bakalim hadi hayırlısı

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2