EU 11.06 sıkıntılımıBence Stabil 11.05 surum
eu 06 nın batarya performansı bende iyi değildi, 05 daha iyi bence de..EU 11.06 sıkıntılımı
xiaomi kendi topuğuna sıkıyor bence. alternatif ver bari insanlara değilmi? isteyen istediğini kullansın yazılım konusunda...Bugün kilidim açılırsa eu betaya geçeceğim Google rehber ve mesajlaşma illlet etti
Kesinlikle katılıyorum rehberde herkesten 3 kişi var ve silemiyorum sim kişilerine müdahale edemiyorum saçma sapan şeyleri var sırf bunun için bile globalde durmameu 06 nın batarya performansı bende iyi değildi, 05 daha iyi bence de..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xiaomi kendi topuğuna sıkıyor bence. alternatif ver bari insanlara değilmi? isteyen istediğini kullansın yazılım konusunda...
Bu hafta güncelleme verirler mi ki
Miui 11 Çin betası bitti diye duydum. Geliştiriciler Miui 12 Betası için Hazırlanıyor diye biliyorum ben hocam ama hala bir Andorid 10 gelmedi. Google Güncellemeleri zorunlu kılsaydı iyiydi Şuan Andorid Güncelleme grafiğinde çok az Andorid 10'a geçmiş Telefon var Google Güncellemeleri Zorunlu kılmalı artık benceBir süre güncelleme gelmeyecek hocam.
Miui 11 Çin betası bitti diye duydum. Geliştiriciler Miui 12 Betası için Hazırlanıyor diye biliyorum ben hocam ama hala bir Andorid 10 gelmedi. Google Güncellemeleri zorunlu kılsaydı iyiydi Şuan Andorid Güncelleme grafiğinde çok az Andorid 10'a geçmiş Telefon var Google Güncellemeleri Zorunlu kılmalı artık bence