- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Teşekkürler iltifatın için kardeşim..
Hiçbir roma geçmemeye karar verdim hocam. Ek işler bindi, güzel rom bulamadım vazgeçtim.Evo iyiydi hocam kullandım 1 hafta önce. Aosp olarak artık güncelleme vermesede ıon os deneyebilirsiniz..revosa gelince ben o romadan bisey anlamadım abartıldığı kadar stabil değil masik p daha iyiydi. Ben şu an son eubeta dayım mecburiyetten.. önerilere aşığım. Teoman abinin gozbebegi olam 11.0.5.0 eu ve miroom 20.3.26 arasında dönüp duruyorum omun dışında
eu iyidir hocam kalınHiçbir roma geçmemeye karar verdim hocam. Ek işler bindi, güzel rom bulamadım vazgeçtim.Neyseki bu sürümün pili biraz daha iyi olmuş. Keşke sensörleri de düzeltseler. Daha iyi olur o zaman. :
Tamamen mobil veri:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Verilerinizi yedekleyip format data yapın...wipe cache/dalvik yaptıktan sonra cihaz sürekli kendini twrpye atıyor nasdıl düzeltebilirim
romu şuan tekrar kuruyorum daha sonrasında format data yapsam sıkıntı çıkmaz sanırımVerilerinizi yedekleyip format data yapın...
Haklısın Melih. Ben temiz kurulum sandım...Her güncelleme geldikten sonra format data gereksizdir dalvik cache yeterli
Hocam dediğim konuda bilginiz var mıHaklısın Melih. Ben temiz kurulum sandım...