MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Harika bir tema "Yuvarlak" buradan indirebilirsiniz.: . Kimden @小米主题
Hocam bende internete bağlanılamadı uyarısı veriyor. EU teması diye mi? Ya da böyle bir ayrım var mı?

98956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Redminite2
Konular
4
Arkadaşlar şu romu nasıl kullanıyorsunuz bana da bir anlatın.
Rom kasıyor bildiğin akıcılık sıfır.

Aosp kullanıyorum şu an ghost screen bile olmuyor ve gayet akıcı çalışıyor. Galiba alıştım ...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Aosp kullanıyorum şu an ghost screen bile olmuyor ve gayet akıcı çalışıyor. Galiba alıştım ...
En azından sorunsuz hocam. Ufak tefek buglar var sadece. Ayrıca gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca, tweak modülleri kurunca; akıcılık da iyi oluyor, pil de. :)

AOSP romlar aşırı akıcı ama MIUI'ı gömen geliştiricileri nedense sorunsuz bir rom yapamıyor. Arrow mesela, çok iyi pilde de akıcılıkta da ama bluetooth açıkken uyanık kalma sorunu birkaç sürümdür var. Zaten hepsinde ufak tefek buglar var, bunlar söylenmeye değmez ama yine de tamamen bugsız da yok.

AOSP romları çok seviyorum ama sorunları, sürekli geliştiricilerinin değişmesi, sürekli temiz kurulum önerilen güncellemeleri derken romdan tiksinecek kadar sinir bozucu oluyor. :)

98956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Redminite2
Konular
4
En azından sorunsuz hocam. Ufak tefek buglar var sadece. Ayrıca gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca, tweak modülleri kurunca; akıcılık da iyi oluyor, pil de. :)

AOSP romlar aşırı akıcı ama MIUI'ı gömen geliştiricileri nedense sorunsuz bir rom yapamıyor. Arrow mesela, çok iyi pilde de akıcılıkta da ama bluetooth açıkken uyanık kalma sorunu birkaç sürümdür var. Zaten hepsinde ufak tefek buglar var, bunlar söylenmeye değmez ama yine de tamamen bugsız da yok.

AOSP romları çok seviyorum ama sorunları, sürekli geliştiricilerinin değişmesi, sürekli temiz kurulum önerilen güncellemeleri derken romdan tiksinecek kadar sinir bozucu oluyor. :)
Havoc os kullanıyorum şimdilik kullanıma engel bir bug görmedim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Havoc os kullanıyorum şimdilik kullanıma engel bir bug görmedim
EU Beta'da da kullanıma engel bir bug yok. :)

Keşke AOSP geliştiricileri adam olsa da tamamen AOSP romlarda kalsam. Ama sanmıyorum. Lineage OS biraz daha otursun, o zaman onu kurmayı düşünüyorum veya A11 romlara bakacağım.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163

Tweak modül dediğiniz nedir hocam

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85

Hocam kurunca biraz kasıyor ama bir kaç kez yeniden başlatınca ve biraz süre geçince düzeliyor oturması lazım sadece eu en akıcı romdur :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Tweak modül dediğiniz nedir hocam
King Tweaks modülü hocam. Kerneldeki bazı ayarları açıyor. Misal Spectrum gibi kernel desteği isteyen çok iyi bir uygulamayı kullanmayı sağlıyor (ki kendi başına da cihazı daha akıcı yapıyor). Spectrum ile pil modunu kullanıyorum ki pili daha iyi olsun diye ve gerçekten de işe yarıyor. :)

Üst Alt