Hocam valla o kadar bekledim bekledim bugün dayanamayıp rom değiştirdimYeni Sürüm Hazırlığı : 20.10.15
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiç bir şey değişmeyecek diyelim ki, çok şey değişerek gelsin.Hocam valla o kadar bekledim bekledim bugün dayanamayıp rom değiştirdim
Pixelde takılıcam bugün yarınki güncelleme ile yenilik var mı animasyonlar tam ekran hareketleri geri gelmiş mi değerli yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah hocam önceki sürümle aynı olursa ama geçmeye deymez maalesefHiç bir şey değişmeyecek diyelim ki, çok şey değişerek gelsin.)
Hayır Xiaomi Beta çıkarmaya devam ettikçe devam edecek beta bitince güncelleme kesilecek stabil romu apayrıArkadaşlar bu beta nereye kadar gider merak ediyorum.bir yerden sonra kararlı halini mi alacak. Meslea eu stabil daha önce bu yoldamiydi
Olabilir valla hocam Miui 10 dan beri eu beta kullanıyorum en az yeniliği özelliği bu yıl gördüm ne yalan söyleyeyimBelki de kendimizi kandırıyoruz, ama eu.beta yı da seviyoruz.
Eğer bizim bu değişen bir şey olmasa bile değişmeyen haliyle yine de yeni sürüm yayınlansın halimizi keşfetmişlerse vay halimize.
NOT: Bu yazı galiba istanbuldaki meşhurrrr bir siyasetçininn meşhurr sözünü hatırlattı bana..
İlk Note 8 yayınlandı hocam biraz geç kaldınızAh MIUI ahhh... Her hafta güncellemeni ilk indirip kurmaya çalışırdım. Nasibimde beni kendinden soğutmak varmış.
Yayınlandı Note 8 için bu arada yeni sürüm.