- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 152
valla dün inderecektim de unutmuşum eu indirmişimHocam MiNovoya bir şans verecektin, ne oldu![]()
valla dün inderecektim de unutmuşum eu indirmişimHocam MiNovoya bir şans verecektin, ne oldu![]()
Yok artıkvalla dün inderecektim de unutmuşum eu indirmişim![]()
mi novo yu denerim hocam şu 8 gün geçsin son sürümü indiririm gerçi ozamana kadar yine o sürüm bir alta düşerYok artık![]()
Yanimi novo yu denerim hocam şu 8 gün geçsin son sürümü indiririm gerçi ozamana kadar yine o sürüm bir alta düşer![]()
Hayalet ekran sorunu yazılımsal değil. Ancak MIUI 12'nin karanlık modu kontrastı da otomatik ayarladığı için bir nebze üstesinden geliyor. Okuma modunu da açarsanız tamamen kaybolur.İyi günler. Rom u dün yükledim. Miroom kullanıyordum ona bazla 2-3 kat bariz hız farkı var ellerinize sağlık. Ghost screen sorunu da yaşıyordum o da ortadan kalktı demekki yazılımsazl olarak da etkiliyormuş ghost screen. Tek bir beğenmediğim nokta var , üst tarafta anlık download hızı 5 saniyede bir yenileniyor. Ona da bir çözüm getirilirse sevinirim![]()
Hayalet ekran sorunu yazılımsal değil. Ancak MIUI 12'nin karanlık modu kontrastı da otomatik ayarladığı için bir nebze üstesinden geliyor. Okuma modunu da açarsanız tamamen kaybolur.
Ekran ayarlarından renk uyumunu soğuğa allirsaniz çok daha az görürsünüz.Bilmiyorum hocam doğrudur yazılımsal olmayabilir ama 1 dk ekran açıkken özellikle ekranda beyaz temalı ugulamalar var ise 20-25 saniye boyunca kalıyordu. Rom u yükledim ekstra hiçbirşey yapmadım şuan o sorun yok. Neyden kaynaklı olursa olsun o geçti ya sırf onun için bu romu tercih edicem.