MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam verdiğim linkteki orangefox ile rom kurdum çalışması gerek
Orangefox u açın önce veriyi temizle format data yes yapın
Daha sonra yeniden başlat kurtarma menüsü yapıp geri gelin
Wipe dalvik,data,cache,internal storage,sistem,vendor u seçip çubuğu kaydırın daha sonra bilgisayara bağlayıp romu atın install kısmından romu flaşlayın açılması gerekiyor 2 gün önce bu şekilde kurdum romu
Hocam TWRP yükledim tekrar. Yine aynı şey oldu. Bu arada ROM'u flashladıktan sonra önbelleği temizle ve yeniden başlat seçenekleri çıktı. Önbelleği temizledim sonra yeniden başlattım. Redmi yazısı geldi. 4 5 saniye kaldı ve kapandı ekran sonra tekrar açıldı Redmi yazısı geldi ve recovery menüsüne attı.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam TWRP yükledim tekrar. Yine aynı şey oldu. Bu arada ROM'u flashladıktan sonra önbelleği temizle ve yeniden başlat seçenekleri çıktı. Önbelleği temizledim sonra yeniden başlattım. Redmi yazısı geldi. 4 5 saniye kaldı ve kapandı ekran sonra tekrar açıldı Redmi yazısı geldi ve recovery menüsüne attı.
Twrp den sıkıntı olabilir
Siz orangefox ile üstte belirttiğim şekilde işlemi yapın denedim açılmama gibi bir durumu olamaz

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam verdiğim linkteki orangefox ile rom kurdum çalışması gerek
Orangefox u açın önce veriyi temizle format data yes yapın
Daha sonra yeniden başlat kurtarma menüsü yapıp geri gelin
Wipe dalvik,data,cache,internal storage,sistem,vendor u seçip çubuğu kaydırın daha sonra bilgisayara bağlayıp romu atın install kısmından romu flaşlayın açılması gerekiyor 2 gün önce bu şekilde kurdum romu
Hocam format data yaptım oldu sanırım. MIUI logosu çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

StreX Hocam tekrardan temiz bir şekilde kurdum Orange Fox üzerinden. Sonra da format data yaptım ve açtım. Kuruyorum şu an.

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

StreX Hocam tekrardan temiz bir şekilde kurdum Orange Fox üzerinden. Sonra da format data yaptım ve açtım. Kuruyorum şu an.
Geçmiş olsun, zayiat vermeden atlattığınız için mutluyum :D
Yalnız çok pis bir alışkanlık haline geliyor rom işi, demedi demeyin :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Hayırlı olsun hocam miui logosu geldiyse zaten cihaz kesin açılıyor güle güle kullanın deneyimlerinizi lütfen paylaşın

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Geçmiş olsun, zayiat vermeden atlattığınız için mutluyum :D
Yalnız çok pis bir alışkanlık haline geliyor rom işi, demedi demeyin :)
Bilirim hocam, T50 telefonum vardı o zamanlar sanırım AOSP denilen romlardan kurup kurup dururdum. LinageOS du sanırım bir de adını hatırlayamadığım romları kurup dururdum. Bakalım bu telefona da böyle şeyler olacak mı :D

Hayırlı olsun hocam miui logosu geldiyse zaten cihaz kesin açılıyor güle güle kullanın deneyimlerinizi lütfen paylaşın
Kurdum hocam, tertemiz cihaz olarak devam ettim, yedek kullan falan demedim. Uygulamaları indiriyorum ama bi kasıntı takılma var gibi. Geçer mi bu?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Lkt modülü magisk içinde yok, kaldırıldı.. ayrı olarak link varsa bakmak isterim, ayrıca işe yarıyor mu gerçekten?
Mi4 kullanırken ekmeğini çok yedim, hakkını ödeyemem, RN 8 için de aynı olursa ne güzel olur :) uzun zamandır kullanmadım, uzak kaldım biraz.
melih97

Bilirim hocam, T50 telefonum vardı o zamanlar sanırım AOSP denilen romlardan kurup kurup dururdum. LinageOS du sanırım bir de adını hatırlayamadığım romları kurup dururdum. Bakalım bu telefona da böyle şeyler olacak mı :D

Kurdum hocam, tertemiz cihaz olarak devam ettim, yedek kullan falan demedim. Uygulamaları indiriyorum ama bi kasıntı takılma var gibi. Geçer mi bu?
Evet hocam geçecek, takılmayın bu detaya.. Rom bir otursun yerine, keyfine baksın, dinlensin biraz, sonra bilir o işini haha--

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Lkt modülü magisk içinde yok, kaldırıldı.. ayrı olarak link varsa bakmak isterim, ayrıca işe yarıyor mu gerçekten?
Mi4 kullanırken ekmeğini çok yedim, hakkını ödeyemem, RN 8 için de aynı olursa ne güzel olur :) uzun zamandır kullanmadım, uzak kaldım biraz.
melih97

Evet hocam geçecek, takılmayın bu detaya.. Rom bir otursun yerine, keyfine baksın, dinlensin biraz, sonra bilir o işini haha--
Hocam kaldırıldı da ben hep rom işleri ile uğraşıyorum bende arşivde var buraya bırakıyorum note 8 için

masik son sürüm öyle çıktı hocam bir önceki sürüme geçebilirsiniz
Hocam masik iyi de çok kasıyor anlamadım gitti

Ekli dosyalar

• LKT-v1.9.4(1940).zip
    2 MB · Görüntüleme: 3
Üst Alt