Ayarlar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri - Ekran. Bu kısımdaki süreye bakmanız lazım. 9 saate yakın veya geçen (%20'de) bir ekran süresi aldıysanız MIUI 12 için güzel ekran süresi.Arkadaşlar gece 1 de bir basladim rom aramaya sabah 9 da bitirdim şarj yüzde yüzdu saat 9 da pil yüzde 20 di . İyi mi eğer iyise bu orjinal stabil romda kalacam .
Gece birde bi başladım sadece 4 gibi birşeyler yedim onun haricinde ful ekran açık ve araştırma yaptım . . Neyse anlaşılan bunun için stabil romu bekleyecez mecbur . Orjinal romu özelleştirilme yapıp görüntü ve performans açısından iyileştirme şansım var mı peki ?Ayarlar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri - Ekran. Bu kısımdaki süreye bakmanız lazım. 9 saate yakın veya geçen (%20'de) bir ekran süresi aldıysanız MIUI 12 için güzel ekran süresi.
Rom modlamayı biliyorsanız yapabilirsiniz. EU, stok romdaki reklamları da kaldırıyor. Eğer siz de yapabilirseniz belki daha iyi bir duruma da getirebilirsiniz. Ancak kolay değil.Gece birde bi başladım sadece 4 gibi birşeyler yedim onun haricinde ful ekran açık ve araştırma yaptım . . Neyse anlaşılan bunun için stabil romu bekleyecez mecbur . Orjinal romu özelleştirilme yapıp görüntü ve performans açısından iyileştirme şansım var mı peki ?
Yedeği alıp sonra hafıza kartına atın.Hocam romu kurucam ama oncesinde soyle bi sorunla karsilastim.Twrp uzerinden sdcarda sistem yedegi alirken yarida hata veriyor.Sistem yedegini cihazin kendi hafizasinda sorunsuz aliyor.Nasıl cozebilirim.Pc olmadigi icin sistem yedegi onemli benim icin.
Hocam benim aklimada geldide simdi sdcarda yedek alırken sıkıntı cıkariyosa restore ederken de sıkıntı cıkarma ihtimali yüksek.Acaba neden boyle yapıyo onu bulmak lazım.Yedeği alıp sonra hafıza kartına atın.
Restore ederken de hafıza kartından telefona atarsınızHocam benim aklimada geldide simdi sdcarda yedek alırken sıkıntı cıkariyosa restore ederken de sıkıntı cıkarma ihtimali yüksek.Acaba neden boyle yapıyo onu bulmak lazım.