MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Miroom devam etse ona gecicez ama durdu tam pil dostu romdur miroom masik de öyle ama nedense çok kasıyor

ozanskj35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
GM 5
Konular
0
Hocam romu kurucam ama oncesinde soyle bi sorunla karsilastim.Twrp uzerinden sdcarda sistem yedegi alirken yarida hata veriyor.Sistem yedegini cihazin kendi hafizasinda sorunsuz aliyor.Nasıl cozebilirim.Pc olmadigi icin sistem yedegi onemli benim icin.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu sürümü beğenmedim ya. Çok fazla bug çıkarttı. Uygulama içi tarayıcıdan bir şey açınca donuyor uygulama, kapatıp açana kadar kendine gelmiyor. Note 8 geliştiricileri içine etmiş bu sürümün.

uhuguknjb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note8 xiaomi
Konular
0
Arkadaşlar gece 1 de bir basladim rom aramaya sabah 9 da bitirdim şarj yüzde yüzdu saat 9 da pil yüzde 20 di . İyi mi eğer iyise bu orjinal stabil romda kalacam .

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar gece 1 de bir basladim rom aramaya sabah 9 da bitirdim şarj yüzde yüzdu saat 9 da pil yüzde 20 di . İyi mi eğer iyise bu orjinal stabil romda kalacam .
Ayarlar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri - Ekran. Bu kısımdaki süreye bakmanız lazım. 9 saate yakın veya geçen (%20'de) bir ekran süresi aldıysanız MIUI 12 için güzel ekran süresi.

uhuguknjb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note8 xiaomi
Konular
0
Ayarlar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri - Ekran. Bu kısımdaki süreye bakmanız lazım. 9 saate yakın veya geçen (%20'de) bir ekran süresi aldıysanız MIUI 12 için güzel ekran süresi.
Gece birde bi başladım sadece 4 gibi birşeyler yedim onun haricinde ful ekran açık ve araştırma yaptım . . Neyse anlaşılan bunun için stabil romu bekleyecez mecbur . Orjinal romu özelleştirilme yapıp görüntü ve performans açısından iyileştirme şansım var mı peki ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Gece birde bi başladım sadece 4 gibi birşeyler yedim onun haricinde ful ekran açık ve araştırma yaptım . . Neyse anlaşılan bunun için stabil romu bekleyecez mecbur . Orjinal romu özelleştirilme yapıp görüntü ve performans açısından iyileştirme şansım var mı peki ?
Rom modlamayı biliyorsanız yapabilirsiniz. EU, stok romdaki reklamları da kaldırıyor. Eğer siz de yapabilirseniz belki daha iyi bir duruma da getirebilirsiniz. Ancak kolay değil. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam romu kurucam ama oncesinde soyle bi sorunla karsilastim.Twrp uzerinden sdcarda sistem yedegi alirken yarida hata veriyor.Sistem yedegini cihazin kendi hafizasinda sorunsuz aliyor.Nasıl cozebilirim.Pc olmadigi icin sistem yedegi onemli benim icin.
Yedeği alıp sonra hafıza kartına atın.

ozanskj35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
GM 5
Konular
0
Yedeği alıp sonra hafıza kartına atın.
Hocam benim aklimada geldide simdi sdcarda yedek alırken sıkıntı cıkariyosa restore ederken de sıkıntı cıkarma ihtimali yüksek.Acaba neden boyle yapıyo onu bulmak lazım.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam benim aklimada geldide simdi sdcarda yedek alırken sıkıntı cıkariyosa restore ederken de sıkıntı cıkarma ihtimali yüksek.Acaba neden boyle yapıyo onu bulmak lazım.
Restore ederken de hafıza kartından telefona atarsınız haha--

Üst Alt