MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam twrp üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak twrp girişte telefon şifresi istemiyor dosyaları göremiyorum nasıl düzeltebilirim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam twrp üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak twrp girişte telefon şifresi istemiyor dosyaları göremiyorum nasıl düzeltebilirim
sd kart lazım ya da format data yapmanız lazım

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Son düzenleme:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Aops akıcı da çok sade MIUI candır gerisi heyecan

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam bu seferde 17.9.20 seçiyorum ancak yüklemeye başlamadan hemen twrp yeniden başlatıyor neden acaba
Hocam, ekran kilidini telefondan kaldırın. Telefonu yeniden başlatın. Daha sonrasında TWRP'ye girin. Belki düzelir.

Olmazsa dosyalarınızı SD karta atın, TWRP'yi de sıfırdan kurun, romu da sıfırdan kurun. Aksi halde dosyalarınız şifrelenmiş olarak kalabilir, sonra kullanılmaz hâle gelebilir.

Dosyalarınızı yedeklemeden hiçbir şey yapmamanızı tavsiye ederim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
musdi27 Hocam evo da nasıl bir reklam engelleme tavsiye edersiniz
dns.adguard.com'u cihazın içindeki özel dns özelliğine ekleyin, bir de güzel reklam engelleyici tarayıcı kullanın (Via, Vivaldi, Kiwi, Brave, Opera vs.).

Bunlar yeterli olur ama siz daha da yoğun bir reklam engelleme isterseniz Adaway programını kullanın. İçine reklam engelleme host kaynakları kaydedeceksiniz internetten bulup (reklam engelleme kaynaklarının bağlantısını Adaway'daki host kaynakları kısmına ekleyip güncelleyeceksiniz). Uygulamalar da dahil olmak üzere her yerden reklam engeller ama kullandığınız host kaynakları yoğun reklam engelleme yapıyorsa bazı siteleri açmıyor hiç. Benim 1 defa başıma geldi gerçi, çok da sıkıntı olmadı.

Ben Adguard DNS'si ve Brave tarayıcısını kullanıyorum. Ama Adaway'i de tavsiye ederim.

Not: Via ve Vivaldi'nin içine de host kaynakları ekleyebiliyorsunuz ancak sadece tarayıcıyı kullanırken iş görüyor. Adaway sistem geneli engelleme yapıyor.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
dns.adguard.com'u cihazın içindeki özel dns özelliğine ekleyin, bir de güzel reklam engelleyici tarayıcı kullanın (Via, Vivaldi, Kiwi, Brave, Opera vs.).

Bunlar yeterli olur ama siz daha da yoğun bir reklam engelleme isterseniz Adaway programını kullanın. İçine reklam engelleme host kaynakları kaydedeceksiniz internetten bulup (reklam engelleme kaynaklarının bağlantısını Adaway'daki host kaynakları kısmına ekleyip güncelleyeceksiniz). Uygulamalar da dahil olmak üzere her yerden reklam engeller ama kullandığınız host kaynakları yoğun reklam engelleme yapıyorsa bazı siteleri açmıyor hiç. Benim 1 defa başıma geldi gerçi, çok da sıkıntı olmadı.

Ben Adguard DNS'si ve Brave tarayıcısını kullanıyorum. Ama Adaway'i de tavsiye ederim.

Not: Via ve Vivaldi'nin içine de host kaynakları ekleyebiliyorsunuz ancak sadece tarayıcıyı kullanırken iş görüyor. Adaway sistem geneli engelleme yapıyor.
Adaway pil tüketimi artırıyor mu peki ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Adaway pil tüketimi artırıyor mu peki ?
Hayır hocam. Sistemdeki host dosyasını düzenliyor, işini bitiriyor. İsterseniz arkaplanda çalışmamasına ayarlarsanız hiç çalışmaz ve host dosyalarını haftada bir güncellemeniz yeterli olur. Ben arka plan etkinliklerinin kısıtlıyorum, otomatik başlatmadan da kaldırıyorum. Kendi ayarlarında otomatik güncellemeyi de kapatıyorum. Gerek kalmıyor sonrasında çünkü. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hayır hocam. Sistemdeki host dosyasını düzenliyor, işini bitiriyor. İsterseniz arkaplanda çalışmamasına ayarlarsanız hiç çalışmaz ve host dosyalarını haftada bir güncellemeniz yeterli olur. Ben arka plan etkinliklerinin kısıtlıyorum, otomatik başlatmadan da kaldırıyorum. Kendi ayarlarında otomatik güncellemeyi de kapatıyorum. Gerek kalmıyor sonrasında çünkü. :)
Anladım hocam
Teşekkürler ben inceleyim :D

Üst Alt