- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Sevgisini eksik etmeyin hocam, sonra çok acı olurHocam çok şekermiş maşallah.
Sevgisini eksik etmeyin hocam, sonra çok acı olurHocam çok şekermiş maşallah.
Hocam valla çok beğendim bu orange foxu. Ne güzel yapmış la adamlar. Ulan şu 100 saat bi geçse de yapıştırsam hemen aleteSevgisini eksik etmeyin hocam, sonra çok acı olur
Bende Bl kapatmayı düşünüyorum ama yemiyor hocamHocam valla çok beğendim bu orange foxu. Ne güzel yapmış la adamlar. Ulan şu 100 saat bi geçse de yapıştırsam hemen alete
Xiaomi sahibinin karnını yarmışlar, 40 tane gelecek ay çıkmışHocam Xiaomi'ye güvenmiyorum artık. Farkettiyseniz hep bi umut besliyoruz "1 aya gelir, 2 aya gelir" vs. diyoruz ama hala yok
Sadece Çin kapalı beta var ve onda da ne Google servisleri var ne de Türkçe dil desteği. EU Beta zaten Çin kapalı beta üzerine çıkıyor. Bunu kurabilirsiniz.Cümleten Selamün Aleyküm abilerim ablalarım, telefonum Xiaomi Redmi Note 8 şuan bir kapalı beta var mı? Varsa içinde google servisi vs. Bulunuyor mu. Bilgilendirirseniz sevinirim çünkü kurmayı planlıyorum.
Kasma yok hocam. Bir de animasyonları 0.25x'e çekerseniz baya hızlı oluyor.Ben masik rom yükledim ama kasıyordu hani bildirimleri indirirken falan ayarlara girerken bundada öyle bir problem var mı kasma olunca MIUI 11 e döndüm mecbur
Hocam şimdi baktım dediğiniz gibi bende de çalışıyor ışık sensörü20.9.10 sürümünde olan biri BetterBatteryStats uygulamasıyla Sensor kısmını kontrol edebilir mi acaba? Otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen ortam ışığı sensörü çalışıyor. Ne yaptıysam durduramadım, acaba 20.9.10'un bugı mı diye kontrol edelim diyorum. Öyleyse direkt log alıp bildiririz geliştiricilere.