Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update
Yok hocam açılmadı.. Fastboot moduna bile alamıyorum cihazı.. Ekran gelip hemen gidiyor.. Daha öncede aynısı olmuştu, Flyme os 8.1 kurarken.. Bu kez revos kurarken oldu.
Fazla harcamıyor olsa bile daha uzun da yapmıyor, pil performansını artırmıyor. Birebir aynı kullanımda 2-3 sefer test yapmışımdır; arada bazen pil tasarrufu açık 10 dakika daha kısa gidiyordu, arada da tamamen aynı gidiyordu.
MIUI için böyle bir durum var. Bundan önce Samsung kullanırken çok fark ediyordum pil performansındaki değişimi.
Fazla harcamıyor olsa bile daha uzun da yapmıyor, pil performansını artırmıyor. Birebir aynı kullanımda 2-3 sefer test yapmışımdır; arada bazen pil tasarrufu açık 10 dakika daha kısa gidiyordu, arada da tamamen aynı gidiyordu.
MIUI için böyle bir durum var. Bundan önce Samsung kullanırken çok fark ediyordum pil performansındaki değişimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IMEI işlemini yapmak yönteminden falan fark olabilir mi acaba?
Ya da sizin cihaz global olduğu için farklı mı oluyor diyeceğim de pek sanmıyorum. Eğer hepsinde böyle sorunsuz oluyorsa işler harika olurdu.
Yasak olmasa nasıl IMEI atıldığını sorardım. Gerçi zaten kendim IMEI attım, sadece karşılaştırma yapmak için sorardım yani.
Fikrim yok hocam,lakin çin modelde de denendi silinmedi ama mevcut işleme göre olabilir türlü türlü çeşidi var efs yedeği alıp denemek lazım ben denedim sonuç başarılı orjinal qcn üzerinden işlem yapıldı bende yedekleri de duruyor
Fikrim yok hocam,lakin çin modelde de denendi silinmedi ama mevcut işleme göre olabilir türlü türlü çeşidi var efs yedeği alıp denemek lazım ben denedim sonuç başarılı orjinal qcn üzerinden işlem yapıldı bende yedekleri de duruyor
Ben de orijinal qcn üzerinden yaptım işlemleri hocam. Direkt cihaz içinden çekip bir uygulama yardımıyla da düzenleyip cihazın içine yerleştirdim. Herhalde aynı yöntemde yaptık diye düşünüyorum.
TWRP'den EFS yedeği almak yeterli midir IMEI giderse IMEI'yi geri getirmek için? Bende de qcn yedekleri var ama bilgisayarım sıkıntı çıkartıyor bazen. Belki denerim müsait bir zamanda bende de aynısı oluyor mu diye.
Ben de orijinal qcn üzerinden yaptım işlemleri hocam. Direkt cihaz içinden çekip bir uygulama yardımıyla da düzenleyip cihazın içine yerleştirdim. Herhalde aynı yöntemde yaptık diye düşünüyorum.
TWRP'den EFS yedeği almak yeterli midir IMEI giderse IMEI'yi geri getirmek için? Bende de qcn yedekleri var ama bilgisayarım sıkıntı çıkartıyor bazen. Belki denerim müsait bir zamanda bende de aynısı oluyor mu diye.
Redmi note 8 de fabrika ayarlarına döndürmek cihazın imei numarasının gitmesine sebep olmuyormuş.. Cihazı aldığım arkadaş üstüne basa basa sormama rağmen gayet netti.. Hatta bir konuda uyarmıştı beni, redmi note 8in bazı serilerinin sorunlu olduğunu, rom atarken cihazın tuğla olabileceğini söylemişti.. 5--6 seri ama hangi seriler onu bilemiyorum sormadım da zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merdanstbdw hocam aslında bu macera aramak değil başka bir şey, alışkanlık haline geldiği için yapıyoruz bence bunu.. Yoksa eu beta kullanıp, mi room da bulamadığımız ne var mesela? Yada tam tersi.. Sonuçta kernel yüklüyoruz, sebep nedir? Ekran süresi ve performans istiyoruz, iyi de fark ediyor mu? Tabi ki ediyor.. Burada sıkıntı yok, asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor, kernel önerileri isteyen kullanıcılar.. Bu da rom atmak gibi başka bir alışkanlığa dönüştü.. Biz iflah olmayız..