MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Yok hocam açılmadı.. Fastboot moduna bile alamıyorum cihazı.. Ekran gelip hemen gidiyor.. Daha öncede aynısı olmuştu, Flyme os 8.1 kurarken.. Bu kez revos kurarken oldu.
Geçmiş olsun hocam şimdi edl ile yalzılım atacaksını yetkili hesapda lazım :) Ah bu maceralar yokmu

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

8=)8=)
Repairli cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm,stock recovery den sıfırladım bootloader kilidini açtım kapattım ve efs yedeğine bile ihtiyacım olmadı duyurulur party~~party~~

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu gerçekten doğru olabilir mi
Fazla harcamıyor olsa bile daha uzun da yapmıyor, pil performansını artırmıyor. Birebir aynı kullanımda 2-3 sefer test yapmışımdır; arada bazen pil tasarrufu açık 10 dakika daha kısa gidiyordu, arada da tamamen aynı gidiyordu. :)

MIUI için böyle bir durum var. Bundan önce Samsung kullanırken çok fark ediyordum pil performansındaki değişimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8=)8=)
Repairli cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm,stock recovery den sıfırladım bootloader kilidini açtım kapattım ve efs yedeğine bile ihtiyacım olmadı duyurulur party~~party~~
IMEI işlemini yapmak yönteminden falan fark olabilir mi acaba?

Ya da sizin cihaz global olduğu için farklı mı oluyor diyeceğim de pek sanmıyorum. Eğer hepsinde böyle sorunsuz oluyorsa işler harika olurdu. :)

Yasak olmasa nasıl IMEI atıldığını sorardım. Gerçi zaten kendim IMEI attım, sadece karşılaştırma yapmak için sorardım yani. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Fazla harcamıyor olsa bile daha uzun da yapmıyor, pil performansını artırmıyor. Birebir aynı kullanımda 2-3 sefer test yapmışımdır; arada bazen pil tasarrufu açık 10 dakika daha kısa gidiyordu, arada da tamamen aynı gidiyordu. :)

MIUI için böyle bir durum var. Bundan önce Samsung kullanırken çok fark ediyordum pil performansındaki değişimi.

IMEI işlemini yapmak yönteminden falan fark olabilir mi acaba?

Ya da sizin cihaz global olduğu için farklı mı oluyor diyeceğim de pek sanmıyorum. Eğer hepsinde böyle sorunsuz oluyorsa işler harika olurdu. :)

Yasak olmasa nasıl IMEI atıldığını sorardım. Gerçi zaten kendim IMEI attım, sadece karşılaştırma yapmak için sorardım yani. :D
Fikrim yok hocam,lakin çin modelde de denendi silinmedi ama mevcut işleme göre olabilir türlü türlü çeşidi var efs yedeği alıp denemek lazım ben denedim sonuç başarılı orjinal qcn üzerinden işlem yapıldı bende yedekleri de duruyor

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Fikrim yok hocam,lakin çin modelde de denendi silinmedi ama mevcut işleme göre olabilir türlü türlü çeşidi var efs yedeği alıp denemek lazım ben denedim sonuç başarılı orjinal qcn üzerinden işlem yapıldı bende yedekleri de duruyor
Ben de orijinal qcn üzerinden yaptım işlemleri hocam. Direkt cihaz içinden çekip bir uygulama yardımıyla da düzenleyip cihazın içine yerleştirdim. Herhalde aynı yöntemde yaptık diye düşünüyorum. :)

TWRP'den EFS yedeği almak yeterli midir IMEI giderse IMEI'yi geri getirmek için? Bende de qcn yedekleri var ama bilgisayarım sıkıntı çıkartıyor bazen. Belki denerim müsait bir zamanda bende de aynısı oluyor mu diye. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben de orijinal qcn üzerinden yaptım işlemleri hocam. Direkt cihaz içinden çekip bir uygulama yardımıyla da düzenleyip cihazın içine yerleştirdim. Herhalde aynı yöntemde yaptık diye düşünüyorum. :)

TWRP'den EFS yedeği almak yeterli midir IMEI giderse IMEI'yi geri getirmek için? Bende de qcn yedekleri var ama bilgisayarım sıkıntı çıkartıyor bazen. Belki denerim müsait bir zamanda bende de aynısı oluyor mu diye. :)
sadece efs yedeği yeterli hocam şebeke giderse direk efs yi flaşlayarak eski haline getirebilirsiniz

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Geçmiş olsun hocam şimdi edl ile yalzılım atacaksını yetkili hesapda lazım :) Ah bu maceralar yokmu
Sağolun hocam.. Daha öncede edl mod ile yetkili hesapta rom atılıp çözüldü.. Yapacak bir şey yok.. :D

8=)8=)
Redmi note 8 de fabrika ayarlarına döndürmek cihazın imei numarasının gitmesine sebep olmuyormuş.. Cihazı aldığım arkadaş üstüne basa basa sormama rağmen gayet netti.. Hatta bir konuda uyarmıştı beni, redmi note 8in bazı serilerinin sorunlu olduğunu, rom atarken cihazın tuğla olabileceğini söylemişti.. 5--6 seri ama hangi seriler onu bilemiyorum sormadım da zaten.

Merdanstbdw hocam aslında bu macera aramak değil başka bir şey, alışkanlık haline geldiği için yapıyoruz bence bunu.. Yoksa eu beta kullanıp, mi room da bulamadığımız ne var mesela? Yada tam tersi.. Sonuçta kernel yüklüyoruz, sebep nedir? Ekran süresi ve performans istiyoruz, iyi de fark ediyor mu? Tabi ki ediyor.. Burada sıkıntı yok, asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor, kernel önerileri isteyen kullanıcılar.. Bu da rom atmak gibi başka bir alışkanlığa dönüştü.. Biz iflah olmayız.. :D

Son düzenleme:

HotReap3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hazar
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Merhabalar, global romda 4.5g kullanamıyorum repair yaptığım için, alternatif çözüm var mı box olmadan acaba veya özel bir qcn ?

Üst Alt