MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Komik olmayın beyler.
Rom bayağı kasıyor işte, akıcı falan çalışmıyor. Esas ben şaşırıyorum ya siz akıcı ne demek bilmiyorsunuz ya da hakikaten benim telefonda bir sorun var.

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Çoğunluk kasmıyor diyorsa kasmama ihtimali daha çok :) Fakat siz çok üst düzey bir akıcılık bekliyorsanız cihazınızın RN8 olduğunu hatırlatayım. Bence siz tam ekran hareketleri ile kullanıyorsunuzdur. Tam ekran hareketleri ne kadar akıcı olursa olsun kasar arada bir. IPhone 10 da bile kasıyor arada.

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Geçen haftaki betayi indirmedim bu haftakini indirip direk flashlasam sıkıntı olur mu?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Komik olmayın beyler.
Rom bayağı kasıyor işte, akıcı falan çalışmıyor. Esas ben şaşırıyorum ya siz akıcı ne demek bilmiyorsunuz ya da hakikaten benim telefonda bir sorun var.
Hareketli Duvar Kağıdı Kullanıyor musun?

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Öyle kullansam hareket edemez telefon. İlk açılışta hareketli ayarlı telefon felç oluyor zaten
İlk açılışta kasmalar oluyor romun cihaza oturması gerekiyor hemen ilk açılışta kasıyor fln diyorsanız yüklemeyin o zaman ya telefonunda sorun var yada sen bu telefonu İphone 11 sandın
Beğenmediysen yüklemezsin olur biter her hafta burda çöp kasıyor demenin anlamı yok insanları yanlış yönlendirmenin anlamı yok eğer akıcılık istiyorsan İphone 11 al

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
İlk açılışta kasmalar oluyor romun cihaza oturması gerekiyor hemen ilk açılışta kasıyor fln diyorsanız yüklemeyin o zaman ya telefonunda sorun var yada sen bu telefonu İphone 11 sandın
Beğenmediysen yüklemezsin olur biter her hafta burda çöp kasıyor demenin anlamı yok insanları yanlış yönlendirmenin anlamı yok eğer akıcılık istiyorsan İphone 11 al
Yükleyip zaman kaybetmeyin diye yazıyorum arkadaşım, burası forum değil mi, bilgi paylasiyorim.
Xiaomi.eu 2.3.26 kurun bakın keyfinize, bu çöp birkaç ay adam olmaz.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yükleyip zaman kaybetmeyin diye yazıyorum arkadaşım, burası forum değil mi, bilgi paylasiyorim.
Xiaomi.eu 2.3.26 kurun bakın keyfinize, bu çöp birkaç ay adam olmaz.
Konuşulan şeyler tamamen göreceli şeyler,bahsi geçen sürümü 2 aydan fazla kullandım gerek pil gerek performans çok kötüydü
Göreceli kavramlar ile romu kötülemenin bir anlamı yok,her hafta daha da toparlanan bir rom eu.beta ayrıca 20.3.26 sürümü son miui 11 stabil olması normal değil mi ?
Beta kuranlar performans iniş çıkışlarını göze alarak kuruyor zaten,üst düzey performans istiyorsanız ya gidip stabil kurun ya da Mi serisi alın,lütfen bu forumda da daha fazla konu kirliliği yapmayın iyi forumlar

Üst Alt