- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
Ota hocam klavye azizliğiNereden ?
Ota hocam klavye azizliğiNereden ?
Ota hocam klavye azizliği
Hocam şimdi Eu betadan MiRoom'a geçmeyi düşünüyorumHocam 2 yolda da sonuç aynı. Otadan da yapsanız manuelde iki türlüde güncelleme yüklenir ve sorun yaşanmaz.
Hocam otadan güncellemeyi indirdim twrp attı sonra şifre istedi nasıl çözücez bu olayı kafayı yicem artık yüklediğim güne lanet olsun orangefox dururken neden bunu indirirsinki zatenHocam 2 yolda da sonuç aynı. Otadan da yapsanız manuelde iki türlüde güncelleme yüklenir ve sorun yaşanmaz.
Hocam şimdi Eu betadan MiRoom'a geçmeyi düşünüyorum
Hocam otadan güncellemeyi indirdim twrp attı sonra şifre istedi nasıl çözücez bu olayı kafayı yicem artık yüklediğim güne lanet olsun orangefox dururken neden bunu indirirsinki zaten
Hata veriyor hocam ekranda desen var benim nasıl giricem desenİ???Hocam sakin.. İstediği şifre sizin ekran şifreniz. Onu girmeniz gerekiyordu.
Hata veriyor hocam ekranda desen var benim nasıl giricem desenİ???
Öyle bir şifre istemedi şifreyi kaldırıncada vaziyet aynı.desen koyduktan sonra size deseni unutmanıza karşılık bir şifre girmenizi istemiştir cihazınız. Onu girmeniz gerekiyor. Yada ekran desenini kaldırıp güncelleyin, O zaman twrp şifre sormayacaktır.
Öyle bir şifre istemedi şifreyi kaldırıncada vaziyet aynı.
Onuda yaptım hocam format data yaptım euyu bir daha yükledim hala aynı durum. Anlıyosunuzdur şuan neden sinirlendiğimi atacağımız bir rom devlet dairesi gizli bilgi değil yarım saat uğraştırıyor adamı sıkıntı bastıHocam şuan ne aşamadınız bilmiyorum ama eğer cep telefonunuzda önemli veri yoksa direkt format data yapıp twrp yi yeniden başlatın. İndirdiğiniz romu pcden telefona atın ( Format data dahili hafızanızı siler ) ve romu yükleyin. Bir dahaki durumlarda şifre sormayacaktır. Sorarsa emin olun ekrana koyduğunuz şifreyi girdiğinizde sorun yaratmayacak.