- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi not 8
- Konular
- 2
arkadaşlar eu roma geçmek istiyorum önerirmisiniz ne derseniz yoksa globaldemi kalayım ?
Şu son 2 günde güncel tüm eu romları ve üstüne bir de miuimix rom son versiyonu da denedim ve sonuç olarak diyebilirim ki hiç birine bulaşma! Bütün tonlarla irili ufaklı çeşitli hatalarla karşılaştım ve tekrar global roma geri döndümarkadaşlar eu roma geçmek istiyorum önerirmisiniz ne derseniz yoksa globaldemi kalayım ?
Miuimix 12.2.1 kararlı var bende. Bir sorun göremedim. Sizde ne olmuştu hocam?Şu son 2 günde güncel tüm eu romları ve üstüne bir de miuimix rom son versiyonu da denedim ve sonuç olarak diyebilirim ki hiç birine bulaşma! Bütün tonlarla irili ufaklı çeşitli hatalarla karşılaştım ve tekrar global roma geri döndüm
MiuiMiX 20.12.29 Weekly yükledim ve fazla kullanmadan kaldırdım.Sadece 2 adet problem gördüm ve 5 dakika sonra romu sildim.Miuimix 12.2.1 kararlı var bende. Bir sorun göremedim. Sizde ne olmuştu hocam?
Hocam sanki globale göre dahamı fazla şarz yiyor Endonezya romu yani bilmiyorum bana öyle geldi sanki bootlader kilidinin açılması sizce şarzı etkilermi ?bende nerdeyse hepsini denedim endenozya yağ gibi akıyor hiç sorunu yok 12.0.4
Xiaomi.eu romda pil konusunda gözle görülür bi farkı var mıydı global ile kıyaslandığındaŞu son 2 günde güncel tüm eu romları ve üstüne bir de miuimix rom son versiyonu da denedim ve sonuç olarak diyebilirim ki hiç birine bulaşma! Bütün tonlarla irili ufaklı çeşitli hatalarla karşılaştım ve tekrar global roma geri döndüm
tam aksine globale göre şarz daha iyi gidiyor kilt açmanın şarza etkisi olduğunu sanmıyorumHocam
Hocam sanki globale göre dahamı fazla şarz yiyor Endonezya romu yani bilmiyorum bana öyle geldi sanki bootlader kilidinin açılması sizce şarzı etkilermi ?
Anladım peki hocam android 11 güncellemesi geldi 12.2 indirdim sonra şarza taktım kurayım dedim güncelleme ortada yok olmadı benim arkadaştada poco f2 var onda var o yaptı direk acaba gelir yine dimitam aksine globale göre şarz daha iyi gidiyor kilt açmanın şarza etkisi olduğunu sanmıyorum
Çok fazla fark yok ama global rom sanki bir tık daha iyi ve ayrıca global romu daha stabil buldumXiaomi.eu romda pil konusunda gözle görülür bi farkı var mıydı global ile kıyaslandığında