Yardım Android 11 neden çok saçma ?

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.1
Telefon Modeli
Mi 10 T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ben android 10 kullanırken pubg de 144 fps alıyordum. Android 11 güncellemesini yüklediğimden beri 130 fps in üzerine çıkmıyor cihaz. Sizce bunun çözümü nedir ? Tekrar android 10 a geçebilir miyim ?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Bl kilidini açıp ARB kontrolü yaptıktan sonra her türlü A10 geçersiniz hocam. Video ya baktım yağ gibi oynuyorsunuz maşallah.. Mİ10T güzel cihazdır zaten, nazar değmesin.

Oyla:

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Bl kilidini açıp ARB kontrolü yaptıktan sonra her türlü A10 geçersiniz hocam. Video ya baktım yağ gibi oynuyorsunuz maşallah.. Mİ10T güzel cihazdır zaten, nazar değmesin.
Mi 10 T ye de corvus rom atsam acaba 144 fps alır mıyım yoksa 90 a sabitler mi ?

Oyla:

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Mi 10 T ye de corvus rom atsam acaba 144 fps alır mıyım yoksa 90 a sabitler mi ?
Hocam performansı güzel fakat cihaz çok fazla ısınmaya başlıyor chromda gezerken bile cihaz ısınıyor öyle diyeyim. 80 dereceleri gördüm şuanlık.

Oyla:

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Hocam performansı güzel fakat cihaz çok fazla ısınmaya başlıyor chrom da gezerken bile cihaz ısınıyor öyle diyeyim. 80 dereceleri gördüm şuanlık.
Siz yuklediniz mi Mi10t ye corvus ?

Oyla:

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Mi 10t kullanmıyorum fakat rom çok ısındırıyor hele şarjda pubg oynarsanız daha da fazla ısınıyor.
Zaten normalde de pubg oynarken fan açıyorum ben telefonun arkasında. Ama corvus u yukleyecegim. Peki sizde kamera modulu var mı bu corvus için? Çünkü camera go uygulaması oldukca berbat. Cihaz poco x3 nfc. Yardimci olursan sevinirim :)

Oyla:

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Zaten normalde de pubg oynarken fan açıyorum ben telefonun arkasında. Ama corvus u yukleyecegim. Peki sizde kamera modulu var mı bu corvus için? Çünkü camera go uygulaması oldukca berbat. Cihaz poco x3 nfc. Yardimci olursan sevinirim :)
Hocam v14.5 i yükledim miui daki stok kamera var şuan.

Oyla:

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Not: hocam oyunun “grafik motoru” ve maç içinde adaleti sağlamak için oyun 90 FPS den sonrasını vermez hatta veremez çünkü kodlarda oyunun grafiklerinde aktif değil yani oyunun kodlarında 144 FPS ile ilgili birşey yok.

Hocam büyük ihtimalle ekran 144 Hz çalışıyor nasıl desem oyun 90 FPS olduğu için bu ekran kendini 90 FPS de kitliyordu(mi10t ve mi10t pro da olan bir teknoloji lansmanda baya döndü hatta bu)önceden 90 da 90 almak 144 de 90 almak ile arasında çok çok çok az bir fark var ama var çünkü 90 da 90 FPS hepsini pratikte görmeyebilirsiniz çünkü ekran her zaman stabil hertz vermeyebilir oyun verse de ekran veremez ama 144 Hertz de 90 FPS de 90 FPS in tamamını görürsünüz.

Oyla:
Üst Alt