Yardım Android 11 neden çok saçma ?

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.1
Telefon Modeli
Mi 10 T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ben android 10 kullanırken pubg de 144 fps alıyordum. Android 11 güncellemesini yüklediğimden beri 130 fps in üzerine çıkmıyor cihaz. Sizce bunun çözümü nedir ? Tekrar android 10 a geçebilir miyim ?

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Arkadaşlar ben android 10 kullanırken pubg de 144 fps alıyordum. Android 11 güncellemesini yüklediğimden beri 130 fps in üzerine çıkmıyor cihaz. Sizce bunun çözümü nedir ? Tekrar android 10 a geçebilir miyim ?
tabiki dönebilirsiniz ama size tavsiyem telefon telefon olarak değil oyun cihaz konsol olarak görüyorsunuz tavsiyem tablet almanız hem onların anroid 2 de bir güncelleme almaz hemde stabil olur.
bu arada anroid 10 dönerseniz %50 ihtibal telefon kullanılmaz hale gelebilir ayrıca bot kilit açılması gerek bilginiz olsun.

Oyla:

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabiki dönebilirsiniz ama size tavsiyem telefon telefon olarak değil oyun cihaz konsol olarak görüyorsunuz tavsiyem tablet almanız hem onların anroid 2 de bir güncelleme almaz hemde stabil olur.
bu arada anroid 10 dönerseniz %50 ihtibal telefon kullanılmaz hale gelebilir ayrıca bot kilit açılması gerek bilginiz olsun.
Mi 10t nin verdiği oyun zevkini veren cihaz sayısı çok az o yuzden oyun cihazı olarak kullanıyorum ve sanirim bir iki gun sonra tekrar android 10 a geçeceğim :(

Oyla:

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Mi 10t nin verdiği oyun zevkini veren cihaz sayısı çok az o yuzden oyun cihazı olarak kullanıyorum ve sanirim bir iki gun sonra tekrar android 10 a geçeceğim :(
aynısı samsung tableti veriyor zaten 3 5 aya kalmaz elinizde oyun konsolu arıza neden olacak.
önce pilin döngü sayısı bitecek sonrasında ekran sorunlar başlaracak sonra Allah rahmetine kavuşcak.
kendinize bir oyun konsolu almanızı tavsiye ederim bu benim fikrim sadece. tabiki.

Oyla:

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı samsung tableti veriyor zaten 3 5 aya kalmaz elinizde oyun konsolu arıza neden olacak.
önce pilin döngü sayısı bitecek sonrasında ekran sorunlar başlaracak sonra Allah rahmetine kavuşcak.
kendinize bir oyun konsolu almanızı tavsiye ederim bu benim fikrim sadece. tabiki.
Felaket tellalı gibisin kral :D

Oyla:

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Demek istediginiz 40 fps ten 30 fps emi düştü

Oyla:

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
H
Hayır 144 fps den 130 fps e düştü ve ben 144 fps sabitte oynamaya alıştığım için bana oyun donuyor olarak geliyor
Hocam oyunda 120 fps bile yok 144 fpsi nasıl çalıştırıyorsunuz

Oyla:
Üst Alt