Rom Android 11 | MIUI 12 | Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll)

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
gördüm şimdi pc den yapmama rağmen bayağı uzun sürüyor. Bu arada Curtana romdan portlandığını ve çok fazla sorun, bug olduğunu yazdılar. Denemek lazım yine de.
MIUI android 11de başlı başına sorun zaten hocam. Stock romlarda bile. Biz elçiyiz yapacak bir şey yok :D

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
MIUI android 11de başlı başına sorun zaten hocam. Stock romlarda bile. Biz elçiyiz yapacak bir şey yok :D
Romu indirip denedim. Fastboot modda kurulum yapmamız gerekiyor fakat çalışmıyor. Cihaz sürekli fastboota düşüyor. Adamların support grubuna yazdım cevap veren yok. Cevap verenlerde saçma sapan cevaplar veriyorlar. En güncel FW yi yükle diyor yükledim olmadı. Rom yükleme sonrası FW yi yükledim yine olmadı. Desteği yok yani. Neyi ne şekilde yapılacağı hakkında hiç kimse bilgi vermiyor. Yüklemeyin kısaca yani.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Romu indirip denedim. Fastboot modda kurulum yapmamız gerekiyor fakat çalışmıyor. Cihaz sürekli fastboota düşüyor. Adamların support grubuna yazdım cevap veren yok. Cevap verenlerde saçma sapan cevaplar veriyorlar. En güncel FW yi yükle diyor yükledim olmadı. Rom yükleme sonrası FW yi yükledim yine olmadı. Desteği yok yani. Neyi ne şekilde yapılacağı hakkında hiç kimse bilgi vermiyor. Yüklemeyin kısaca yani.
Deneyip bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam ben deneyemedim maalesef.

Üst Alt