Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16
Arkadaşlar genel olarak performansı nasıl China Beta'nın? Anlattıklarınızdan yola çıkarak ben de geçiş yapabilirim.. Çalışmayan; Önemli veya sıkıntı yaratacak şeyler var mı? Gapps'ler sorunsuz çalışıyor sanırım?
Sormak istediğim şunlar;
- Bluetooth AAC kodek destekli kulaklığı olanlar denedi mi, AAC kodek seçim ekranı geliyor mu, kodek çalışıyor mu?
- Müzik dinlerken kilit ekranında ileri geri sarma tuşu Eu Beta'da kullanılmıyor. China Beta'da durum nedir?
- Yine müzik dinlerken kullanılan uygulama ikonu sol üst köşede saatin yanında görünmüyor Eu Beta'da, China Beta'da durum nedir?
- Magisk sorunsuz çalışıyor mu?
- L1 sertifikası almak imkânsız sanırım şimdilik?
- Galeri uygulaması sağlıklı çalışıyor mu? Eu Beta'da bir fotoğraf açmak istediğimde siyah ekran vererek ardından durmaya zorlanıyor. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu. China Beta'da bu sorun var mı acaba..
- Evde kullandığım WiFi modemin çift bandı var, 2.5Ghz ve 5Ghz. İkisi de cihaza tanımlı. Durduk yere birinden çıkıp diğerine bağlanıyor. 2.5Ghz olanı cihazdan kaldırıp sadece 5Ghz olana bağlanıyorum. Aradan 5 dakika geçmiyor 2.5Ghz'i kaldırmış olmama rağmen gene ona bağlanmaya çalışıyor ve bağlanıyor da? Bu sorun inanılmaz can sıkıcı. Bunu deneyecek biri var mı China Beta'da acaba durum ne..
Son olarak China Beta güncellemeleri aynı Eu'daki gibi TWRP üzerinden flashlayarak mi gerçekleştiriliyor?
Zaman ayırıp okuyanlara ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.
1-Gappsde sorun yok
2-AAC deneme fırsatım olmadı
3-EU ile aynı sorun müzik konusunda aynı (21.1.15 sürümü için konuşuyorum)
4-Magisk'de sorun yok
5-Galeride sorun göremedim
6-5GHZ sabit kullanıyorum
7-Guncellemeler aynı
1-Gappsde sorun yok
2-AAC deneme fırsatım olmadı
3-EU ile aynı sorun müzik konusunda aynı (21.1.15 sürümü için konuşuyorum)
4-Magisk'de sorun yok
5-Galeride sorun göremedim
6-5GHZ sabit kullanıyorum
7-Guncellemeler aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam telefondaki çince adı olan uygulamaları kaldırmanızı tavsiye ederim pil için
MiLan Pro sistemsel değişken fontu Türkçe kullanmak isteyenler için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
indirebileceğiniz font linkini paylaşıyorum. Forumda düzenleyen bir arkadaşın fontu üzerinden orijinal hâline adapte edilmiştir. Variable olduğu için kalınlık incelik ayarları mevcuttur.
Ekte görüldüğü gibi Türkçe karakterler "Roboto" fontu olarak görünüyor MiLan Pro sadece China ve English destekli olduğu için.
Root Explorer ile system/fonts içine atıp mevcut dosya ile değiştirerek gerekli izin verin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MiLan Pro sistemsel değişken fontu Türkçe kullanmak isteyenler için ekte font dosyasını paylaşıyorum. Forumda düzenleyen bir arkadaşın fontu üzerinden orijinal hâline adapte edilmiştir. Variable olduğu için kalınlık incelik ayarları mevcuttur.
Ekte görüldüğü gibi Türkçe karakterler "Roboto" fontu olarak görünüyor MiLan Pro'nun sadece China ve English destekli olduğu için.
Root Explorer ile system/fonts içine atıp mevcut dosya ile değiştirerek gerekli izin verin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.