- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Rica ederim Hocam..Anladım Hocam Teşekkürler
Rica ederim Hocam..Anladım Hocam Teşekkürler
Evet,magisk uygulamasını kurmanız lazım.Selamlar, dünden beridir gayet güzel kullanıyorum. Magisk olması beni huzursuz ediyor sadece. Siz magisk varken bankacılık uygulamaları kullanıyor musunuz? Normalde hide yapılıp gizleniyordu. Ama burada magisk uygulaması yok. Yükledim dün bir defa, safety net onayı alamadı ve hide çalışmadı. Romu tekrar yükledim.
Bu haliyle banka uygulamaları verdikleri hataya rağmen kullanılabilir mi?
MUR55 StreX
yayınlandı mı güncelleme bulamadım ben, link paylaşabilir misiniz. kuracaktım direk onu kurayımEvet,magisk uygulamasını kurmanız lazım.
Kurduktan sonra magisk hide aktif ettiğinizde bankacılık uygulamaları çalışıyor kendim de iş bankası kullanıyorum sorunsuz.
Bu arada güncelleme geldi 21.1.15
Dün kurdum ama hide ve safety net çalışmadı.Evet,magisk uygulamasını kurmanız lazım.
Kurduktan sonra magisk hide aktif ettiğinizde bankacılık uygulamaları çalışıyor kendim de iş bankası kullanıyorum sorunsuz.
Bu arada güncelleme geldi 21.1.15
Güncellemenin ota ile gelebilmesi içinDün kurdum ama hide ve safety net çalışmadı.
Güncelleme ota ile geliyorsa bende çıkmadı daha.
Magisk hide açmak için magisk ayarlar magisk hide diye bölümü açın sonra ayarlardan çıkıp alt bölümde kalkana basın en üste zaten göreceksiniz (bankacılık uygulamalarınızın datalarını silip uygulamaya girin)Selamlar, dünden beridir gayet güzel kullanıyorum. Magisk olması beni huzursuz ediyor sadece. Siz magisk varken bankacılık uygulamaları kullanıyor musunuz? Normalde hide yapılıp gizleniyordu. Ama burada magisk uygulaması yok. Yükledim dün bir defa, safety net onayı alamadı ve hide çalışmadı. Romu tekrar yükledim.
MUR55 StreX
Safetynet kısmı için Magiskten "Magisk Hide Props Config" modülünü flashlayın düzeliyor (ctsprofile hariç)Selamlar, dünden beridir gayet güzel kullanıyorum. Magisk olması beni huzursuz ediyor sadece. Siz magisk varken bankacılık uygulamaları kullanıyor musunuz? Normalde hide yapılıp gizleniyordu. Ama burada magisk uygulaması yok. Yükledim dün bir defa, safety net onayı alamadı ve hide çalışmadı. Romu tekrar yükledim.
MUR55 StreX
Hocam bu haftanın ilk romu21.1.13 china versiyonundan farkı nedir bu romun
Kontrol merkezinde ki parlaklık kısmında ufak bir değişiklik ve süper duvar kâğıdı bölümünde bir değişiklik var21.1.13 china versiyonundan farkı nedir bu romun