Yardım Android 11 güncellemesi sonrası cracklı uygulamalar çalışmıyor!

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Arkadaşlar kullandığım bazı cracklenmiş premium uygulamalar vardı Android 11 güncellemesinden sonra lisans hatası vermeye başladı. Benim gibi cracklı uygulama kullanıp Çözümü bulabilen oldu mu ?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Yok mu başına gelen veya çözümü bilen ?

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Direk uygulama adı verirseniz ona göre test edebiliriz.
Bir bilgi olarak da şunu söyleyebilirim, android 11 ile birlikte apk imza doğrulaması v2'yi zorunlu hale getiriyor. Daha önceden düzenlenmiş ve test key kullanılarak imzalanmış apk dosyaları android 11 ile çalışmıyorlar.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Direk uygulama adı verirseniz ona göre test edebiliriz.
Bir bilgi olarak da şunu söyleyebilirim, android 11 ile birlikte apk imza doğrulaması v2'yi zorunlu hale getiriyor. Daha önceden düzenlenmiş ve test key kullanılarak imzalanmış apk dosyaları android 11 ile çalışmıyorlar.
Fotoğraf düzenleme uygulamaları, ve cracklı tüm uygulamalarda sorun çıkıyor. Uygulamaların verilerini sıfırlayınca düzeliyor. cihazı yeniden başlatınca tekrar sorun çıkıyor. sanırım geliştiricilerin cracklı apk'ları Android 11e uyumlu hale getirmelerini bekleyeceğiz.

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
internet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulamaların veri erişimini kapatabilirsiniz. Lisans doğrulaması için sunucuya bağlanamayacaklardır.
Fotoğraf düzenleme uygulamaları, ve cracklı tüm uygulamalarda sorun çıkıyor. Uygulamaların verilerini sıfırlayınca düzeliyor. cihazı yeniden başlatınca tekrar sorun çıkıyor. sanırım geliştiricilerin cracklı apk'ları Android 11e uyumlu hale getirmelerini bekleyeceğiz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
telefon rootlu ise lucky patcher uyguaması ile imza doğrulamasını falan kaldırabilirsiniz. kurcalayabilirsiniz uyguamayı. Tabiki de uygulamayı kullanıp kullanmamak size bağlı. Ne kadar güvenli olduğu tartışılır

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
internet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulamaların veri erişimini kapatabilirsiniz. Lisans doğrulaması için sunucuya bağlanamayacaklardır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikir olarak güzel fakat uygulamaların çoğu internet destekli çalışıyor malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon rootlu ise lucky patcher uyguaması ile imza doğrulamasını falan kaldırabilirsiniz. kurcalayabilirsiniz uyguamayı. Tabiki de uygulamayı kullanıp kullanmamak size bağlı. Ne kadar güvenli olduğu tartışılır
Tr garantili. Garantisi bittikten sonra rootlayacağım.

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Hocam ilk öncelikle Merhabalar,
cracklenmiş dosyalar derken, apk tarzında olanlar mı acaba Ben bu konuda biraz yabancıyım da eğer o ondan bahsediyorsan Bende hiçbir sorun yok Lakin tek sıkıntı şarjın çabuk bitmesi

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Hocam ilk öncelikle Merhabalar,
cracklenmiş dosyalar derken, apk tarzında olanlar mı acaba Ben bu konuda biraz yabancıyım da eğer o ondan bahsediyorsan Bende hiçbir sorun yok Lakin tek sıkıntı şarjın çabuk bitmesi
Merhaba kardeşim. Evet cracklenmiş APK dosyaları. Android 11 güncellemesinden sonra lisans hatası veriyor misal Android 11 güncellemesinden sonra dosya yöneticisinden data klasörüne girişlere de izin verilmiyor miui dosya yöneticisi ile giriş yapıp izin vere tıkladıktan sonra görüntüleyebiliyoruz. Android 11 bazı şeyleri kısıtladı. zaten Bununla ilgili haber de vardı olan bizim cracklenmiş apk'ları oldu. Şimdilik sadece tüm verileri silip kullanabiliyoruz cihazı yeniden başlatana kadar cihazı yeniden başlattıktan sonra tekrar aynı hatayı veriyor Bakalım ilerleyen güncellemeler ile bu sorunu çözebilecek miyiz

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Hocam ben de böyle bir sorun yok ama güncelleme sonrası, ben istediğim şekilde yükleyip görüntüleme seçeneğine erişim sağlıyorum.

Üst Alt