Aynı sorunu yaşadım telefonu formatladıktan sonra düzeldiSelamlar cihazım mi9se eubeta haftalık roma android11 geldiğinden beri playstore dışında bazı uygulamalar yüklenmiyor.Sanırım google güvenlik için aldığı br tedbir çözüm bulan var mı?
Ben Formatladım Cihazı Düzeldi Sizede Tvsiye EderimBende ayni sorunu yaşıyorum acaba çözüm buldun mu ? Paket ayrıştırma sorunu hatası alıyorum. Ayni apk'yı daha sonra birkaç kez kurmayı denedikten sonra bazılarını kurdu bazılarında yine aynı hatayı verdi. Elbette bir çözümü vardır çözdüysen sen veya forumdan biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler...
Merhaba. Bu yolladığınız da apk olduğu için kurulum olmuyorÇözümü apk mirror sitesinden bu uygulamayı indirip kurmak;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ardından kurmak istediğin apk dosyasına tıkladığında iki seçenek çıkacak hangisi ile kurmak istersin diye. Kurmuş olduğun MİUİ Package uygulamasını seçerek uygulamayı telefona kur.
Aynen hocam dediğin gibi yaptım düzeldi sagolasınBen Formatladım Cihazı Düzeldi Sizede Tvsiye Ederim