Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Benim telefonum OnePlus 8T 11.0.5.6.KB05DA sürümüne sahip, *#800# komutunu verdiğimde Engineer Mod değilde logkit açılıyor bunu nasıl çözebilirim. Verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
Logkit açılması lazım volte ve vowifi etkinleştirip bilgisayardan olan işlemlere geçin. Engineer mod ile işimiz yok kaldırın

casper1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selman
Cihazım
oneplus 8t
Konular
0
Logkit açılması lazım volte ve vowifi etkinleştirip bilgisayardan olan işlemlere geçin. Engineer mod ile işimiz yok kaldırın

Telefondan Yapılacak İşlemler.​

Telefonunuzun arama ekranına *#800# yazın.
Engineer Modu seçin.
Gelen ekrandan ENTER‘a basın.
Oneplus Logkit kısmına girin.
Biraz daha aşağıya inip Funtion Switch kısmına girin.
VoLTE Switch’i aktif edin yeniden başlatmadan VoWifi Switch seçeneğini de aktifleştirin.
Telefonunuzu yeniden başlatın

Açıklamada bu şekilde yazdığı için kafam karıştı o yüzden sormuştum, verdiğiniz bilgilendirme için çok teşekkür ederim, tekrar elinize emeğinize sağlık.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hepsini yaptım. En son turkcelle mesaj yolldım ve telefonu yeniden baslattım sorunsuz çalışıyor. vowifi nezaman ve nasıl kullanılıyor acaba.??

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hepsini yaptım. En son turkcelle mesaj yolldım ve telefonu yeniden baslattım sorunsuz çalışıyor. vowifi nezaman ve nasıl kullanılıyor acaba.??
vowifi şebekenin olmadığı ama wifi ağının olduğu yerlerde telefonla görüşme yapmanızı, internete bağlanmanızı sağlar. Şebekeye bağlandığı anda volte devreye girer.

casper1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selman
Cihazım
oneplus 8t
Konular
0
İlk denmemede başarıyla yaptım, tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

kazlow

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ib
Cihazım
op8 pro
Konular
0
hello please help , after going into debug mode and entering the commands my phone just died and wont turn back on or connect to the pc i now have a black screen not knowing if the phone is on or off and no way to turn it back on please please help

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
hello please help , after going into debug mode and entering the commands my phone just died and wont turn back on or connect to the pc i now have a black screen not knowing if the phone is on or off and no way to turn it back on please please help
calm down the phone is in factory test mode, this way you can process with pdc when you want to exit you can exit with adb reboot command via adb

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

ynsplt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
plt
Cihazım
redmi none 3
Konular
0
her şeyi doğru yapmama rağmen işlemde aktif görünmüyor hattım aktif telefon aktif baktığımda her şeyi aktif görüyorum ama volte ve vowifi telefon sinyalinin orada görünmüyor hattım türk telekom ayarlarda açık durum çubuğunda da açık ama aktif hale gelmedi bir türlü yardım edersen sevinirim

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6

Hocam çince yazılar çıktı, son komutu da girdim ama telefon açılmıyor. Hiç bir şekilde açamıyorum telefonu. Oneplus 7 pro.
acil yardım edebilirmisin.

Üst Alt