- Adım
- Emre
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 2
Merhaba arkadaslar teknosa dan note 8 pro aldim nasil android 10 yukleyebilirim
En iyisi ota üzerinden gelmesini beklemek hocamMerhaba arkadaslar teknosa dan note 8 pro aldim nasil android 10 yukleyebilirim
Hocam cihazınız garantili belliki, Bence Android 10'u yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Ota'dan beklemeniz daha hayırlı olur hem telefonun hemde garantinin stabilliği için, Rom olayları çok çetrefilli garanti konusunda bozar diyende var bozmaz diyende var, Android 10 yakındır zaten , bende aktif beklemekteyim android 10'u yakındır yaniMerhaba arkadaslar teknosa dan note 8 pro aldim nasil android 10 yukleyebilirim
Aramıza Hoş geldiniz. Cihazınız hayırlı olsun.Merhaba arkadaslar teknosa dan note 8 pro aldim nasil android 10 yukleyebilirim
Hocam güya 3 hafta önce geldi dediler.Gelen giden yok.En iyisi ota üzerinden gelmesini beklemek hocam
bunu yuklemek icin beta tester olmak gerektigi yazili
Sabır sabır hocam gelir elbet Bende bekliyorum valla,gelsinde stabil gelsin acelesi yok,beta testerdaki romun stabil olmadığını gördüm deneyenlerden,şuanlık 11.0.6.0 da durmak daha mantıklı galibaHocam güya 3 hafta önce geldi dediler.Gelen giden yok.
Aramıza Hoş geldiniz. Cihazınız hayırlı olsun.
Yeni konu açmadan önce Sol üst köşeden Arama yapar veya cihazınızın başlığı altındaki forumlara göz atarsanız daha kolay ve hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.