Soru Android 10 ve MIUI12

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu olayın aslı nedir eu zaten rom destegi vermediğini söylemişti. Xiaomi demi yapamamış android 10 ile

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Bu olayın aslı nedir eu zaten rom destegi vermediğini söylemişti. Xiaomi demi yapamamış android 10 ile
eu ile xiaomi birbirine bağlı hocam.Xiaomi rom çıkarmazsa eu da çıkaramaz.Eu çin kapalı betası kullanıyor.Note 8 ile Pronun da alakası yok.Note 8 pro işlemciden dolayı brick olduğu için yayınlanmıyor.Redmi note 8 e işlemci optimizasyonu olmadığı için yayınlanmıyor

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu ile xiaomi birbirine bağlı hocam.Xiaomi rom çıkarmazsa eu da çıkaramaz.Eu çin kapalı betası kullanıyor.Note 8 ile Pronun da alakası yok.Note 8 pro işlemciden dolayı brick olduğu için yayınlanmıyor.Redmi note 8 e işlemci optimizasyonu olmadığı için yayınlanmıyor
Şimdi benim anlamadığım olay şu xiaomi kendisi update veriyor yani nasıl ikisi birbirine bağlı anlayamadım.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Mediatek işlemcilerin açık kaynak kodları paylaşılsa çok iyi olurdu. Cihaz için custom rom sayısı 2ye 3e katlanırdı

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Şimdi benim anlamadığım olay şu xiaomi kendisi update veriyor yani nasıl ikisi birbirine bağlı anlayamadım.
Xiaomi kendisi update veriyor çin beta güncellemesi. Eu onu alıp biraz düzenleyip eu rom diye yayınlıyor

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Bu konuyla ilgili Miui 11 de zaten açıklaması yapıldı

Çeviri
HMnote8Pro MTK [begonya] desteği ile ilgili güncelleme: - Biz TWRP veya Magisk veya başka modlar yükleyerek tuğla bir sürü nedeniyle HMnote8Pro MTK [begonya] desteği düştü .. Bir şey ters giderse MTK Fastboot önyükleme izin vermez "ve kullanıcılar yalnızca birkaç yetkili hesap için Xiaomi tarafından kilitlenmiş olan SPFlash Tool EDL modu ile görüntüleri flaşlamak zorunda kalıyorlar ... bu nedenle kullanıcıların güvenliği için bu cihaz için herhangi bir ROM yayınlamayacağız ... PS: Satın almanızı önermiyoruz ROM'larımızı kullanmak istiyorsanız MTK cihazları ...

Android 11 de çözülceğini sanmıyorum Mtk işlemciyle zor

Oyla:
Üst Alt