Android 10 Systemless Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toksoz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
REDMİ NOTE 12 P
Meslek
Esnaf
Konular
10
Hocam ilk sürümden farkları neler?

Billy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Max 2
Konular
6
Merhabalar
Android 10 tabanlı olmayan custom romlar da
Kullanabilirmiyiz

Cimbombommm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9t pro
Konular
13
Hocam elinize saglik birde samsung klavye portlanabilirmi acaba ?

MUTLCC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUTLU ÇAKAR
Cihazım
MI 8 SE - 6/64
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Android 10 tabanlı Custom ve AOSP romlar için Launcher

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
OnePlus Başlatıcı

One UI Başlatıcı

Pixel Başlatıcı

Lawnchair Başlatıcı

Not: Temaların, modüllerin kurulması ve çalışması ile bir bağı yoktur. Bu Başlatıcılara uygun olduğunu düşünerek eklediğim temalardır. Kurmak isteğe bağlıdır.

-Bu Sistem Başlatıcılar, hiçbir ek uygulama, dosya, mod vb. desteklere ihtiyaç duymadan kurulup kullanılabilen, Android 10 tabanlı, AOSP ve Custom romlar için Magisk modülleridir.
Kurulum yapılacak telefon rootlu ve TWRP kurulu olması şarttır.
Kurulum:
Kurulmak istenilen Başlatıcı indirilerek telefona kopyalanır. Magisk Manager'dan Modüller seçilerek (+) işareti ile modül, kopyalandığı klasörden seçilir. Kurulumun bitmesi beklenilerek, telefon yeniden başlatılır. Ayarlar>Ana ekran>Varsayılan başlatıcı altından yüklenen başlatıcı seçilerek, telefon yeniden başlatılır.
*Başlatıcı kaldırılmak istenildiğinde Magisk Manager üzerinden modül kaldırılarak, telefon yeniden başlatılır.
**Farklı bir başlatıcı kurmak için, önce yüklü modül kaldırılıp, telefon yeniden başlatıldıktan sonra, yeni başlatıcının, kurulumunun yapılması önerilir.

***Telefonun başlatılması sırasında bir sorun oluşur ise, TWRP üzerinden, Advanced>File Manager>Data/adb/Modules/ yüklü modülü seçerek, sağ alt köşedeki klasör ikonuna dokunarak açılan menüden Delete seçilerek silinir ve System reboot yapılır.
#OPLauncher kurulumu sırasında OPLauncher Extensions v1 kurularak One Plus 8 duvar kağıtları aktif edilebilir.

OnePlus Başlatıcı

One UI Başlatıcı

Pixel Başlatıcı

Lawnchair Başlatıcı

Önemli Uyarı: Bu paylaşım (Android10 Systemless Launcher) bilgi amaçlıdır. Talimatları eksiksiz ve doğru uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır. Kurulum hazırlığında, kurulumda veya sonrasında cihazınızda ve verilerinizde, oluşabilecek/oluşacak sorunlardan, şahsım ve miuiturkiye.net Yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir. Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Shady Launcher Magisk Modülü çıktı. Shady Launcher'ı da konuya ekleyin isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar
Android 10 tabanlı olmayan custom romlar da
Kullanabilirmiyiz
hayır sadece android 10

Son düzenleme:

burakguzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K40 Gaming
Meslek
Serbest
Konular
1
Android 10 tabanlı Custom ve AOSP romlar için Launcher

OnePlus Başlatıcı

One UI Başlatıcı

Pixel Başlatıcı

Lawnchair Başlatıcı

Not: Temaların, modüllerin kurulması ve çalışması ile bir bağı yoktur. Bu Başlatıcılara uygun olduğunu düşünerek eklediğim temalardır. Kurmak isteğe bağlıdır.

-Bu Sistem Başlatıcılar, hiçbir ek uygulama, dosya, mod vb. desteklere ihtiyaç duymadan kurulup kullanılabilen, Android 10 tabanlı, AOSP ve Custom romlar için Magisk modülleridir.
Kurulum yapılacak telefon rootlu ve TWRP kurulu olması şarttır.
Kurulum:
Kurulmak istenilen Başlatıcı indirilerek telefona kopyalanır. Magisk Manager'dan Modüller seçilerek (+) işareti ile modül, kopyalandığı klasörden seçilir. Kurulumun bitmesi beklenilerek, telefon yeniden başlatılır. Ayarlar>Ana ekran>Varsayılan başlatıcı altından yüklenen başlatıcı seçilerek, telefon yeniden başlatılır.
*Başlatıcı kaldırılmak istenildiğinde Magisk Manager üzerinden modül kaldırılarak, telefon yeniden başlatılır.
**Farklı bir başlatıcı kurmak için, önce yüklü modül kaldırılıp, telefon yeniden başlatıldıktan sonra, yeni başlatıcının, kurulumunun yapılması önerilir.

***Telefonun başlatılması sırasında bir sorun oluşur ise, TWRP üzerinden, Advanced>File Manager>Data/adb/Modules/ yüklü modülü seçerek, sağ alt köşedeki klasör ikonuna dokunarak açılan menüden Delete seçilerek silinir ve System reboot yapılır.
#OPLauncher kurulumu sırasında OPLauncher Extensions v1 kurularak One Plus 8 duvar kağıtları aktif edilebilir.

OnePlus Başlatıcı

One UI Başlatıcı

Pixel Başlatıcı

Lawnchair Başlatıcı

Önemli Uyarı: Bu paylaşım (Android10 Systemless Launcher) bilgi amaçlıdır. Talimatları eksiksiz ve doğru uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır. Kurulum hazırlığında, kurulumda veya sonrasında cihazınızda ve verilerinizde, oluşabilecek/oluşacak sorunlardan, şahsım ve miuiturkiye.net Yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir. Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Hocam hayırlı geceler, birçok denemelerimle Google Asistan'ın "Ok Google" İşlevi tamamen Launcher ile alakalı olduğunu keşfettim. Bu Launcherlar "Ok Google" Çalıştırıyor mu?

MUTLCC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUTLU ÇAKAR
Cihazım
MI 8 SE - 6/64
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam hayırlı geceler, birçok denemelerimle Google Asistan'ın "Ok Google" İşlevi tamamen Launcher ile alakalı olduğunu keşfettim. Bu Launcherlar "Ok Google" Çalıştırıyor mu?
Lawnchair kullanmanızı öneririm gerçekten harika. Quickswitch modülü ile kullanın. Buradan kurmayın. APKmirror sitesinde en son sürüm.

byersinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
25
crdroid 6.9 sürümünde verdiğiniz temayı nasıl kurabilirim?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
OxygenOS çok güzel stabil, eskidende kullanmıştım ama onda çift tıkla uyutma yoktu bunda var yeni launcherım artık bu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt