Note 8 için olan konu varmı bakayım
TWRP kurunca root gelmez.Ayrıca böyle birşey istiyorsanız bile şunun farkında olmalısınız,tek bir hatada cihazınız kurtarılamayacak vaziyete gelebilir.Son olarak,adı üstünde beta.Yani hatalarla dolu olacakMerhaba Redmi Note 8 Pro cihazımda 12.0.5 Global MIUI sürümü yüklü ve android 10'lu. Cihaza çin beta yüklemek istiyorum. niye diye sormayın işte bence çok güzel google serviseleri falan halledilebiliyor falan sorun yok orda. Bootloader kilidini açtım. Telegram MIUI Updates kanalından en son Çin beta dosyasını yükledim. Sıra geldi TWRP'ye bu adımda Çin ROM'a geçmek için google servisleri kaldırılması gerekiyor dolayısıyla root gerekli tamamen kaldırmak için. TWRP kurunca root geliyor mu yoksa root atıp sonra mı TWRP yükleyeceğim?
Roma geçiş yapmak için Google uygulamalarını kaldırmaya gerek yok. Twrp üzerinden 5 wipe+format data yapıp romu yükler iseniz yeterlidirMerhaba Redmi Note 8 Pro cihazımda 12.0.5 Global MIUI sürümü yüklü ve android 10'lu. Cihaza çin beta yüklemek istiyorum. niye diye sormayın işte bence çok güzel google serviseleri falan halledilebiliyor falan sorun yok orda. Bootloader kilidini açtım. Telegram MIUI Updates kanalından en son Çin beta dosyasını yükledim. Sıra geldi TWRP'ye bu adımda Çin ROM'a geçmek için google servisleri kaldırılması gerekiyor dolayısıyla root gerekli tamamen kaldırmak için. TWRP kurunca root geliyor mu yoksa root atıp sonra mı TWRP yükleyeceğim?
O zaman sadece twrp gerekli. Doğru mudur?Roma geçiş yapmak için Google uygulamalarını kaldırmaya gerek yok. Twrp üzerinden 5 wipe+format data yapıp romu yükler iseniz yeterlidir
Yani beta dedim ama sadece çin romu da yükleyebilirim.TWRP kurunca root gelmez.Ayrıca böyle birşey istiyorsanız bile şunun farkında olmalısınız,tek bir hatada cihazınız kurtarılamayacak vaziyete gelebilir.Son olarak,adı üstünde beta.Yani hatalarla dolu olacak
Önce de samsung sm t310'a android 4.2.2'den android 7'ye yükseltmiştim şu an gayet güzel çalşıyor yeni bir de batarya sipariş ettim. Mis gibi oldu. Yine root ve twrp vardı ama şimdi de bootloader dışında değişik bir işlem yok genel olarak.TWRP kurunca root gelmez.Ayrıca böyle birşey istiyorsanız bile şunun farkında olmalısınız,tek bir hatada cihazınız kurtarılamayacak vaziyete gelebilir.Son olarak,adı üstünde beta.Yani hatalarla dolu olacak
Xiaomi tool ile yukleyemezsiniz. Bizim cihaz için optimize edilmiş değil çok riskliO zaman sadece twrp gerekli. Doğru mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani beta dedim ama sadece çin romu da yükleyebilirim.
Peki xiaomitool üzerinden yükleyeceğim çin rom için twrp gibi şeyler gerekli mi yoksa sadece bootloader kaldırılmış olması yeterli mi?
Önce de samsung sm t310'a android 4.2.2'den android 7'ye yükseltmiştim şu an gayet güzel çalşıyor yeni bir de batarya sipariş ettim. Mis gibi oldu. Yine root ve twrp vardı ama şimdi de bootloader dışında değişik bir işlem yok genel olarak.
Twrp kurma işlemim tamamlandı. Çok teşekkürler gerçekten, hiç takılmadım kurarken. Şimdi rom yükleyeceğim. Romu telegram miui updaates kanalından buldum.Xiaomi tool ile yukleyemezsiniz. Bizim cihaz için optimize edilmiş değil çok riskli
Evet twrp gerekli
Gereksiz çin uygulamalrını kaldırmak için minimal adb kullanamıyorum bu arada. Yardım edebilir misiniz?Yazmayı unuttum MIUI 12 China 12.0.4 stabili kurdum. İngilizce çok az bir yerde eksik ama beğendim. GApps kurdum. Harika oldu.