Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

Seyfiotuken

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyfi
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Bootloader açtığım için Netflix google playde gözükmüyor bunu root ile çözebilir miyim telefon note 8 pro miuı 12 android 10 sürümünde nasıl rootlandığını detaylıca anlatacak biri varmı yada root dışında bir çözümü var mı bunun?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bootloader açtığım için Netflix google playde gözükmüyor bunu root ile çözebilir miyim telefon note 8 pro miuı 12 android 10 sürümünde nasıl rootlandığını detaylıca anlatacak biri varmı yada root dışında bir çözümü var mı bunun?
Evet çözebilirsiniz. Root konusuna root nasıl yapılır diye yazıyorsunuz farkında mısınız?

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0

Twrp yi kurduysanız eğer root için yapılması gereken adımlarda bir o kadar kolay hocam, belki gözünüzden kaçmıştır diye alıntılayım tekrardan.

LÜTFEN KONUDA VERDİĞİM TWRP'Yİ KURUN TELEFONUNUZA YOKSA CİHAZ BOOTLOOP VEYA BRİCK OLABİLİR
  • Telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna basılı tutuyoruz. Redmi logosu gelir ise elinizi çekebilirsiniz.
  • Twrp'ye şifreyi girip devam ediyoruz ve Mount'a basın ve data,system,cache,vendor,nvdata ve MicroSD card seçin eğer Sd kartınız yok ise sıkıntı yok onu seçmeyebilirsiniz.
  • Mount'da select storage diyip internal storage seçin
  • TWRP ana ekrana gelin İnstall kısmına tıklayın daha sonra Supersu klasörüne girin ve SuperSu_İnstaller.zip dosyasını flashlayın. Eğer başarılı bir şekilde biterse telefonu yeniden başlatın.
  • Tebrikler telefonunuz artık rootlu

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Rootsuz yöntem, Bölgeyi hindistan yapıp Getapps'dan Netflix yükleyin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Herkese selamlar M1906G7E model için sağlıklı twrp ve ROOT işlemi yapabilen oldumu olduysa şayet detaylı anlatım yapabilirmi teşekkürler

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Bu yöntemi denediniz mi?
Yok hicbir yöntemi denemedim MTK işlemci beni korkuttu önceden RN7 kullaniyodum cok rahatti rom root herseyi tertemiz yapiyordum kisaca hata yapmak istemiyorum o yuzden yapan arkadaşlardan bilgi almak istedim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yok hicbir yöntemi denemedim MTK işlemci beni korkuttu önceden RN7 kullaniyodum cok rahatti rom root herseyi tertemiz yapiyordum kisaca hata yapmak istemiyorum o yuzden yapan arkadaşlardan bilgi almak istedim
Bu yöntemi deneyiniz çoğu zaman işe yarıyor. Eğer twrp dosya silmede hata verirse veya cihaz redmi logosunda kalır ise Çin cihazlar için olan konuyu denersiniz

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Bu yöntemi deneyiniz çoğu zaman işe yarıyor. Eğer twrp dosya silmede hata verirse veya cihaz redmi logosunda kalır ise Çin cihazlar için olan konuyu denersiniz
Hard brick veya tabiri caizse telefonun kullanilamaz hale gelme durumu olabilir mi MTK işlemcide gözümü korkutan bu aslinda

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353