- Adım
- cenk
- Cihazım
- redmi note 8 pr
- Konular
- 5
hocam 11.0.4 sürümünde root yapabilen oldu mu gelişme var mı acaba?
Rica ederim hocam
Hocam güncellemeleri twrp üzerinden yapmanız gerekiyor.Hocam bundan sonra dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Hangi işlemleri yapmamalıyım Root ve TWRP koruma adına? Sistem güncellemelerini OTA üzerinden yapabilir miyim? Fabrika ayarlarına döndürürsem ne olur? Var mıdır bir rehber yapılması - yapılmaması gereken işlemler için?
TWRP ana ekrana geldikten Advance seçeneğine basın File Manager'a girin. Aşağı inerek system_root / system / klasöründe en alttaki recovery_fromboot.p dosyasını siliyoruz. Burada sakın Reboot Now yapmayın. Advanced'e geri dönüyoruz, Close AVB2.0 seçiyoruz ve sağa doğru hızlıca kaydırıyoruz. Şimdi System Reboot edebilirsiniz.
Güncellemelerden sonra Root atmak yöntemi değişmemiş. Aynı yöntemlerle atmak oluyor.Evet bazı kişiler root yapamadığından bahsetmiş. kera706 hocam daha iyi açıklayacaktır
Aynı yöntemle yapılıyor.11.0.4 sürümünde root yapabilen oldu mu gelişme var mı acaba?
hocam ben 2 kez denedim bu yöntemle ama olmadı maalesef başka bir yolu var mıdır? bu arada 11.0.1 sürümündeyken bu yöntemle root'u başarılı bir şekilde atmıştımGüncellemelerden sonra Root atmak yöntemi değişmemiş. Aynı yöntemlerle atmak oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı yöntemle yapılıyor.
Bunun sebebi, eski sürümde attığın Root dan bir iz kalması (eski root dan kuyruk kalmış).hocam ben 2 kez denedim bu yöntemle ama olmadı maalesef başka bir yolu var mıdır? bu arada 11.0.1 sürümündeyken bu yöntemle root'u başarılı bir şekilde atmıştım
teşekkürler jhocam,bunu nasıl yapabilirim peki?Bunun sebebi, eski sürümde attığın Root dan bir iz kalması (eski root dan kuyruk kalmış).
Root -uTamamen temizlemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Unistaller flashlamak lazım