- Adım
- NECİP
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 12
Teşekkürler inşallah diğeri içinde çözüm bulunur. Ben uğraşıyorum şuan.Evet yeni sürümde bu şekilde oldu
Teşekkürler inşallah diğeri içinde çözüm bulunur. Ben uğraşıyorum şuan.Evet yeni sürümde bu şekilde oldu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı
Güncelleme Yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
OTA Bağlantısı:
Eklenecektir
Recovery Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Flash Türkçe Sürüm:
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Root Yapmak İçin:
Rehber - [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root
-Konuyu bizzat 2 Rn8p'da kendim denedim. Sorunsuz çalışıyor. -Çin telefonlarında Root kısmı çalışmayabilir Twrp kısmını uygulayabilirsiniz sorun olmaz -Telefonu sıfırlamaya gerek yoktur verileriniz SİLİNMEZ. -Sadece TWRP yüklemek istiyor iseniz TWRP bölümünü uygulasanız yeterlidir -Cihazınız...forum.miuiturkiye.net
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Herkese selamlar. Sayın hocalar sizlerede başarılar diliyorum. 2019 Aralık ayında Redmi note8 Pro aldım. Aldım da üzerindeki sürümü hatırlamıyorum ama bir süre sonra 11.0.6.0 yükledi cihaz. Ve cihaz bu güne kadar bu versiyonda idi. Son 10 gündür Sistemi Günceleme uyarısı alıyorum. Fakat bu sürümün versiyonu ise 11.0.4. olarak gözüküyor. Bu konuda beni aydınlatırmısınız. Teşekürler.
Yükleme yapayım yani doğru mu?Şu an Android 9 yüklü sizde, kodu 11.0.6.. Gelen güncelleme Android 10, sürüm 11.0.4
Evet yapabilirsiniz.Yükleme yapayım yani doğru mu?
Cihaz root lu mu? Eğer rootlu ise aşağıdaki konudaki cevaba ve devamındaki cevaba bakıp yapabilirsiniz.Arkadaşlar play storeda sertifikalı değil sorununu nasıl çözeceğiz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel. Hindistan Romu var sizde.Arkadaşlar telefonum güncel mi bana bu güncelleme 3 hafta önce geldiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler oldu fakat bu magiskteki safety cts bir türlü true olmuyor.Evet yapabilirsiniz.
Baştan belirteyim bazı arkadaşlar güncellemeden memnun kalmadılar. Sorun yaşarsanız geri dönüş için Bootloader kilidi açılmalı, cihaz garantili ise garantide sorun yaşarsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz root lu mu? Eğer rootlu ise aşağıdaki konudaki cevaba ve devamındaki cevaba bakıp yapabilirsiniz.
Yardım - Redmi Note 8 pro Netflix hakkında
Redmi Note 8 Pro telefonumu bugün unlock işlemi sonrası sıfırladım. "Netflix uygulaması telefonunuzla uyumlu değildir." gibi bir uyarı iele karşılaştım. Uygulamayı kaldırıp markete girdim ancak Netflix uygulaması yok. Yardımcı olur musunuz ?forum.miuiturkiye.net
Teşekkürler oldu fakat bu magiskteki safety cts bir türlü true olmuyor.