- Adım
- mete
- Cihazım
- Redmi note 8 Pr
- Konular
- 0
Benim romda yok diyelim. Yada nereden nasıl bulunur ben bulamadımHangi tarihte ve saatte arandığı var
Benim romda yok diyelim. Yada nereden nasıl bulunur ben bulamadımHangi tarihte ve saatte arandığı var
Benim romda yok diyelim. Yada nereden nasıl bulunur ben bulamadım
Garantiyi etkileyecek bir durum yok ki. Gerekirse kapatırsınızŞu garanti yüzünden bootloader açamıyorum çok kötü bir durum valla en azından bir Endonezya rom kurardim
Delta hariç garantiyi etkilerGarantiyi etkileyecek bir durum yok ki. Gerekirse kapatırsınız
Program adini açık yazarmisinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunu kullanın
Telefonunuzda yüklü zatenProgram adini açık yazarmisin
Slm recovery yuklemek icinbeta tester mı olmak gerekliResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Redmi Note 8 Pro Android 10 Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
SP Flash Tool
SP Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Romu yükleyebilmeniz için Beta tester hesabına sahip olmalısınız.
Recovery indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlantısı ;
Paylaşıldığında eklenecektir.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Malesef bu cihazın globali hariç hepsine android 10 verdilerSlm recovery yuklemek icinbeta tester mı olmak gerekli
Malesef bu cihazın globali hariç hepsine android 10 verdiler
Yeni bir Xiaomi kullanıcısı olarak bu güncelleme işlerinden dolayı xiaomi ve cihazdan soğdum.
Allah Allah hindistan romuna verildi diye biliyorum, hatta verilen rom diye aklımda kalmışHindistan romundayım 10 gelmedi