Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı
Merhabalar, Benimde sevmediğim bir durum olan; cihazdaki dosya yöneticisi ve temizleyici, güvenlik uygulamalarındaki reklamların nasıl kaldırılacağından bahsedeceğim. Kolay gelsin... İşlemler Mi dosya yöneticisi için: 1. Mi dosya yöneticisini açın. 2. Sol üst köşedeki üç çizgi /Ayarlar...
Merhaba arkadaşlar ne yapıyoruz şimdi anlamadım.31 sayfa yorumu okudum kafam karıştı.
Android 10 geri çekildi falan gibi yazılar okudum
Cihazım note 8 pro 128 GB made in India yurtdışından alınma.
Geldiğinde hindistan rom vardı .
IMEI repair yaptım ve Global rom yükledim (PPGMIXM)
Şuan android 9 ve MIUI GLOBAL 11.0.6 yüklü.
Ne yapayım ?
Ayarlar / sistem güncelleme den ara ara kontrol edip bekleyeyim mi
Yada
Tavsiye ettiğiniz bir andori 10 yükleme öneriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 uncu sayfada paylaşılan indirme linkini deneyeyim mi ? Ne yapayım ?
denedim oluktı ilk başta kabul etmeidm sonra güncellem paketini seç dedim ama ondan sonra olmadı güncelleme doğrulanamdı diyor peki bende kararlı global rom var endonezya yada hindistan romu yüklenebilrimi sorun olurmu
denedim oluktı ilk başta kabul etmeidm sonra güncellem paketini seç dedim ama ondan sonra olmadı güncelleme doğrulanamdı diyor peki bende kararlı global rom var endonezya yada hindistan romu yüklenebilrimi sorun olurmu