Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı v11.0.1.0 QGGIDXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 93
  • Görüntüleme 12K

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
miflashtool ile yüklemedim hocam twrpden attım recovery dosyasını zaten ortalıkta fastboot rom yok android 10 için şuan. eğer brick olursa kendi başıma kurtarma şansım da yok galiba ortalıkta bir tool geziyor ama o da redmi note 8 pro yu desteklemiyormuş muhtemelen mtk yüzünden.
evet mtk sıkıntı

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
telefon brick oldu dostum system has been destroyed diyor şuan
bilmem internette oyle okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden yaptınki

ben sadece soruna cevap verdim böyle şeyler konuşuluyor diye zaten fastboot romdan sonra yapilmasi gereken seydi sizde recovery den yaptim yazmissiniz zaten olmiyacagi kesindi neye guvenerek yaptiniz

Son düzenleme:

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
bilmem internette oyle okudum

neden yaptınki

ben sadece soruna cevap verdim böyle şeyler konuşuluyor diye cıhazı hard brick yapmışsınız
Kanka vallahi yaptım ya brick olduğundan beri uğraşıyorum. unlock dediğimde kilidi kapattı ama sistem gitti. bende cihazı unlock etmek için indirdiğimiz programı açtım unlock dedim yaptı. fastboota falan girebiliyordum ama lock olduğu için rom kuramıyordum. şuan cihaz unlock ve redmi note 8 pro boot ekranını görüyorum. tam yazarken açıldı hocam cihaz. vallahi yusuf yusuf :D

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Kanka vallahi yaptım ya brick olduğundan beri uğraşıyorum. unlock dediğimde kilidi kapattı ama sistem gitti. bende cihazı unlock etmek için indirdiğimiz programı açtım unlock dedim yaptı. fastboota falan girebiliyordum ama lock olduğu için rom kuramıyordum. şuan cihaz unlock ve redmi note 8 pro boot ekranını görüyorum. tam yazarken açıldı hocam cihaz. vallahi yusuf yusuf :D
kurtardiysaniz cok iyi de neye gore boyle karar verdiniz ben sadece sorunuza cevap verdim kesin diye bir şey demedim sansliymissin

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
illa yapacaktım sende deneyecektin denemezsin artık işte evet garantiye vermekten kurtuldum

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Hocam pil durumu nasıl Android 9'a göre
Bir hafta kullandım ilk 1 2 gün günü kurtarıyordu sonra 6 saat civarı gitmeye başladı. Arama yaparken sensor kapatmıyor ekranı wifide kopmalar oluyor bluetothde de aynı sorunlar mevcut. Mecburen 9a geri dönmek zorunda kaldım. Otadan gelmesini bekleyecegim. Rom sorunlu oldugu için geri çekilmiş android 10.

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Bir hafta kullandım ilk 1 2 gün günü kurtarıyordu sonra 6 saat civarı gitmeye başladı. Arama yaparken sensor kapatmıyor ekranı wifide kopmalar oluyor bluetothde de aynı sorunlar mevcut. Mecburen 9a geri dönmek zorunda kaldım. Otadan gelmesini bekleyecegim. Rom sorunlu oldugu için geri çekilmiş android 10.
Hocam 9 da nasıl döndünüz ben sürüm düşürmeye çalışırken anti roll bacak hatası veriyor. Roll backi de kontrol ettiğimde bir çıkmıştı galiba

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Hocam 9 da nasıl döndünüz ben sürüm düşürmeye çalışırken anti roll bacak hatası veriyor. Roll backi de kontrol ettiğimde bir çıkmıştı galiba
1 Çıktıysa dönülebilir. İndirdiginiz rom dosyasını masaüstüne atın dosya ismine bakın boşluk varsada aynı hatayı verebilir.

Üst Alt