- Adım
- Erhan
- Cihazım
- K20 PRO
- Konular
- 24
EU 11.0.5 de yenilik olarak ne var? Ben yükledim ama henüz bir farka rastlamadım.
Hocam şuan miroom dayım buna geçmek için ne yapmalıyımYeni stabil rom.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Orange fox dan fornat data ondan sonra indirdiğin rom dosyasını telefon dizinine pc aracılığla at direk kur reboot hayırlı olsun.Hocam şuan miroom dayım buna geçmek için ne yapmalıyım
Teşekkürler hocamOrange fox dan fornat data ondan sonra indirdiğin rom dosyasını telefon dizinine pc aracılığla at direk kur reboot hayırlı olsun.
Arkadaşın bütün bilgileri gidecek ama öyle sanırım?Orange fox dan fornat data ondan sonra indirdiğin rom dosyasını telefon dizinine pc aracılığla at direk kur reboot hayırlı olsun.
Öyle hocam twrp den format data yaptım daha sonra dosyayı cihaza atıp 4 wioe yaparak kurulumu gerçekleştirdim şuan eu stabil yüklü iyi görünüyor bakalımArkadaşın bütün bilgileri gidecek ama öyle sanırım?
MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde bilgileri kaybetmeden nasıl yapılabilir onu da bilen varmı mesela bende MiRoom stabil var bilgileri uçurmadan betaya nasıl geçerim?Öyle hocam twrp den format data yaptım daha sonra dosyayı cihaza atıp 4 wioe yaparak kurulumu gerçekleştirdim şuan eu stabil yüklü iyi görünüyor bakalım
Valla ben mi cloud a yedekleme yapmıştım ordan geri yükledim ama bende uygulamalar hepsi geri gelmiyorBirde bilgileri kaybetmeden nasıl yapılabilir onu da bilen varmı mesela bende MiRoom stabil var bilgileri uçurmadan betaya nasıl geçerim?
MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi