- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi9T Pro
- Konular
- 1
20.02.2020 güncellemesini kurdum fakat kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum ama Gcam sorunsuz çalışıyor, yardım edebilir misiniz?
cihazı yeniden başlatın kameranın verilerini temizleyin, gcamı açmadan stock kamera uygulamasını açın.20.02.2020 güncellemesini kurdum fakat kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum ama Gcam sorunsuz çalışıyor, yardım edebilir misiniz?
işte beklediğim özellik !! revostan sonra masik x kurarım demiştim ama direk dönüyorum eu betaya.Az evvel 20.02.20 romu yükledim. Aşağıda ekran görüntüsünde görüleceği gibi, telefonun altına bir çizgi geldi. Bu nedir, nasıl kaldırılır, klavye kullanırken çok zorluyor insanı alışmışız eski haline.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulumu nasıl gerçekleştirdiniz?Arkadaşlar 20.2.20 Romu kuran varmı. Bana çok ağır geldi, akıcı değil. Ayrıca pil tüketimide fazla.
Format data yes. Reboot recovery. Pcden twrpye romu attım. 4 Wipe. İnstalldan romu flashladım. Reboot System.Kurulumu nasıl gerçekleştirdiniz?
Sen ciddimisin görsel bi efekti yok ve dokunmatik bozuk o kısımlarda haberin olsun bir çok özellikte kaybolmuş romdan kısaca çöpe dönmüş bug üstüne bugişte beklediğim özellik !! revostan sonra masik x kurarım demiştim ama direk dönüyorum eu betaya.
kurulumu nasıl yaptın ? ayrıca bir çok özellik kaybolmuştan kastın nedir ?Sen ciddimisin görsel bi efekti yok ve dokunmatik bozuk o kısımlarda haberin olsun bir çok özellikte kaybolmuş romdan kısaca çöpe dönmüş bug üstüne bug