hocam bi abi var cihazı k20 onun dilinden konuştum yani . indirsek nasıl olur abi twrp de kalırmıyız androidler ve miui sürüm uymuyor
Yani hem özelden hem de linkte ki konudan nasıl rom yükleneceğini tek tek anlattım/yazdım.
Takip listemdesin, zamanında
oyunclash diye bir üyemiz var dı her rom konusuna soru sorup dururdu "Bunu nasıl yüklerim? bu twrp uyar mı? brick olur mu? vs diye yaklaşık bir 6-7 ay sürdü, sonuç ne oldu bilmiyorum
Bu anlattığım/yazdığım yöntem
unisex/universal yöntem cihaz fark etmiyor yani...
O abine söyle sana anlattığım/yazdığım şekilde yapacak
eu stabil rom kurarken twrp uzerınden ole kaldım v9 du 10 kurdum yıne oyle bılmıyorum bu sıstemı yardımcı olurmusunuz telefonum 5 sattir bu şekşide buraya gelmemsoyledıler
forum.miuiturkiye.net
Bu twrp sürümünü kullansın...
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...
forum.miuiturkiye.net