Recovery [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1109 Tek Tuş Yükleme Aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Alternatif TWRP eklendi.
Redmi K20-Mi 9T Twrp 3.3.1-11(Geliştirici mauronofrio.img)
İndirme Bağlantısı :

- Daha yeni MIUI ROM'ların yanıp sönmesiyle ilgili bir sorun düzeltildi (sahte geri tepme atlandı).

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Beyler TWRP yi yüklüyorum fakat kalıcı olmuyor. EU rom yüklemek için 4 wipe + format daha yapınca da fastboot ekranında kalıyor cihaz tekrar miflash ile rom yüklemek zorunda kalıyorum. Daha önce bu araçla çok fazla TWRP yükledim hiç böyle sorun yaşamadım. TWRP kalıcı olmadığı için EU roma geçemiyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Beyler TWRP yi yüklüyorum fakat kalıcı olmuyor. EU rom yüklemek için 4 wipe + format daha yapınca da fastboot ekranında kalıyor cihaz tekrar miflash ile rom yüklemek zorunda kalıyorum. Daha önce bu araçla çok fazla TWRP yükledim hiç böyle sorun yaşamadım. TWRP kalıcı olmadığı için EU roma geçemiyorum.

Magisk yükleyeceksiniz, twrp kurduktan sonra Yes~~

Ekli dosyalar

• Magisk-v19.3.zip
    5,1 MB · Görüntüleme: 8

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Magisk yükleyeceksiniz, twrp kurduktan sonra Yes~~
Bildiğim kadarıyla root oluyor değil mi hocam? açıkçası cihaza root yapmak istemiyorum biraz tehlikeli gibi geliyor. Ben daha önce bir çok cihaza tek tuş yükleme aracıyla TWRP kurdum hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım hep kalıcı oluyordu.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bildiğim kadarıyla root oluyor değil mi hocam? açıkçası cihaza root yapmak istemiyorum biraz tehlikeli gibi geliyor. Ben daha önce bir çok cihaza tek tuş yükleme aracıyla TWRP kurdum hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım hep kalıcı oluyordu.

Tehlike falan olmaz hocam, yükleyin siz.

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Tehlike falan olmaz hocam, yükleyin siz.
Bunu cihaza atıp TWRP de ki flash bölümünden direk flashlıyor muyuz? bir daha miflash ile stok rom vs. kurmak istemiyorum elime yüzüme bulaştırmıyım :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bunu cihaza atıp TWRP de ki flash bölümünden direk flashlıyor muyuz? bir daha miflash ile stok rom vs. kurmak istemiyorum elime yüzüme bulaştırmıyım :)

Aynen twrp kurduktan sonra İLK iş olarak twrp install kısmından bunu yükleyin tamamdır.

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Aynen twrp kurduktan sonra İLK iş olarak twrp install kısmından bunu yükleyin tamamdır.
Peki hocam yine 4 wipe + format daha yapınca magisk uçmayacak mı? bildiğim kadarıyla format daha yapınca yine uçacak?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Peki hocam yine 4 wipe + format daha yapınca magisk uçmayacak mı? bildiğim kadarıyla format daha yapınca yine uçacak?

Dediğiniz işlemlerden sonra custom rom kurarsanız twrp silinmez ama o işlemlerden sonra global rom kurarsanız twrp silinir.
Ben her rom kurulumunda magisk flashlıyorum, neden bu kadar tedirgin oluyorsunuz anlamadım ?
Rom kurulumu bittikten sonra reboot sistem demeden twrp ana ekrana gelip magisk flashlayın olur biter.

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Dediğiniz işlemlerden sonra custom rom kurarsanız twrp silinmez ama o işlemlerden sonra global rom kurarsanız twrp silinir.
Ben her rom kurulumunda magisk flashlıyorum, neden bu kadar tedirgin oluyorsunuz anlamadım ?
Rom kurulumu bittikten sonra reboot sistem demeden twrp ana ekrana gelip magisk flashlayın olur biter.
Magisk flashladıktan sonra 4 wipe + format daha yaptım şuan PC den EU romu atmak istiyorum fakat atılmıyor. Reboot TWRP demem lazım ama acaba yine fastboot ekranında kalır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt