- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Esnaf
- Konular
- 19
sen nasıl bi kıralsın yaBu görseli inceleyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sen nasıl bi kıralsın yaBu görseli inceleyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam indirdiğimiz rom dosyasını zipli olarak mı atacağız zipten çıkarıpmı cihaza
usta hiç bir şekilde rom yüklenmiyor cihaz rusya android 9 oldu yükseltmek yada eski sürüme eea olan sürüme almak istiyorumLinkte ki adımları uygulayın hocam
Rehber - Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme
Konu dün akşam bizzati tarafımdan denenmiştir. Garantili 5 aylık bir 6/64 cihaz aldık. Cihaz unlocked olduğu için garantide problem olmasın diye bootloader kapamak için rom attım. Birde bölge değiştirilmiyordu. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona...forum.miuiturkiye.net
usta hiç bir şekilde rom yüklenmiyor cihaz rusya android 9 oldu yükseltmek yada eski sürüme eea olan sürüme almak istiyorum
ustam bu programda ne cihaz açıkken nede fastboot moda cihazı görmüyor adb driver ve oalcom driverler kurulu mi flas yada diğer programlar cihazı görüyor sınama modu kapalıHocam geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın linkte ki program ile rom yükleyin, programa mi hesabınızla giriş yapın.
Soru - Twrp Yüklerken Cihaz Muıu 10 Oldu
Arkdaşlar bugün başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın.Mi9t cihazıma twrp yüklemeye çlışırken cihaz fastboot ta takılı takıldı en sonunda mi flash pro ile rom indirip cihazı açmayı başardım yalnız cihaz muıu 10 oldu şimdide adroid 10 yüklemeye çlışıyorum güncellemeleri kabul etmiyor ota danda...forum.miuiturkiye.net
ustam bu programda ne cihaz açıkken nede fastboot moda cihazı görmüyor adb driver ve oalcom driverler kurulu mi flas yada diğer programlar cihazı görüyor sınama modu kapalı
o zamanda anti rolback hatası alıyorumustam bu programda ne cihaz açıkken nede fastboot moda cihazı görmüyor adb driver ve oalcom driverler kurulu mi flas yada diğer programlar cihazı görüyor sınama modu kapalı
ustam şu nda muıu 11 i yüklemeyi başardım ama hangi bölge oldu anlayamadım bakarmısınızo zamanda anti rolback hatası alıyorum