- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Mi6
- Meslek
- Ceyrancı
- Konular
- 0
Hocam selamlar şimdi kurdum ama saturn yoktu. mars ve dünya mevcutEvet var
Hocam selamlar şimdi kurdum ama saturn yoktu. mars ve dünya mevcutEvet var
Hocam selamlar şimdi kurdum ama saturn yoktu. mars ve dünya mevcut
revosda varMasik 16.1 de super wallpaper olarak saturn var mı ?
görseldeki gibi hocamKullanan arkadaşlar ses bölümü 3 kısımdan mı oluşuyor global gibi? Yoksa çağrı ve bildirim sesi ayrımı fotoğrafta attığım gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de aynı durum mevcutDün sorunsuz bir şekilde yükledim. Ama bir sorun var galerideki bazı fotoğraflar silinip geri yükleniyor. Albümler basen kaybolup geri geliyor geldiği zamanda tüm fotoğrafların olduğı kısımda gözükmüyor ne yapabilirim bunun için?
revos geç hocamBende de aynı durum mevcut
Dün sorunsuz bir şekilde yükledim. Ama bir sorun var galerideki bazı fotoğraflar silinip geri yükleniyor. Albümler basen kaybolup geri geliyor geldiği zamanda tüm fotoğrafların olduğı kısımda gözükmüyor ne yapabilirim bunun için?
Sorun silinenlerim geri gelmesi değil. Tam tersi olan fotoğraf kendiliğinden gidiyor. Ama çözümü buldum şuan içinCloud eşitleme özelliğini kapatıp dener misiniz. Bende de sildiğim resimler geri geliyordu eşitlemeyi kapattım sorun düzeldi. Farklı bir galeri uygulaması kullanıyorum. Mi galeri uygulaması genel anlamda bir işe yaramıyor zaten.
Galeri uygulamasını apk olarak indirin ve kurun sorun çözülüyor. Ama ingilizce oluyor galeri bilginize. Sorun sanırım masik in verdiği galeri uygulamasındaBende de aynı durum mevcut