- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Deneyin hocamGlobaldeyim , twrp root yok bootloader kapalı. Deneyeyim mi ben hemserim
Deneyin hocamGlobaldeyim , twrp root yok bootloader kapalı. Deneyeyim mi ben hemserim
4. Komut satırına girin: adb logcat> log.txt
bu komut çalışmıyor...
Muhtemelen bl acik olmasi lazimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1-Cihazında IMEI kayıt yok ise cihazını sıfırla deneArkadaşlar güncelleme den sonra telefon artık yan dönmüyor. Otomatik döndürme çalışmıyor elle bile videoları söndürüp tam ekran izleyemiyorum artık.
Bende de olmuştu restart yaptım düzeldi. Ayrıca kurduğun tema ile ilgili de olabilir bende farklı bir tema yüklemiştim onda olmuştu ama telefonu baştan başlatınca düzeldi. Ondan daha önce de daha sıkıntılı şekilde yaşamıştım MIUI 10 da ancak telefonu 10.0.2 sürüme döndürünce kendine gelmiştiArkadaşlar güncelleme den sonra telefon artık yan dönmüyor. Otomatik döndürme çalışmıyor elle bile videoları söndürüp tam ekran izleyemiyorum artık.
Hocam vallahi desem yalan olmaz restart yapmıştım düzelmemişti . Şimdi sen yazınca tekrar deneyim dedim ne kaybederim şimdi düzeldi . Teşekkürler.Bende de olmuştu restart yaptım düzeldi. Ayrıca kurduğun tema ile ilgili de olabilir bende farklı bir tema yüklemiştim onda olmuştu ama telefonu baştan başlatınca düzeldi. Ondan daha önce de daha sıkıntılı şekilde yaşamıştım MIUI 10 da ancak telefonu 10.0.2 sürüme döndürünce kendine gelmişti
BL kapalı olduğu için olabilir hocam.. Açık olan bir arkadaş deneyip paylaşırsa bu sorunu da hızlıca çözüme kavuşturabilirizGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir