yok malesef,nasıl çözülüyor bu olay ?Kameradan geçiş varmı.
ısrarla çözülemiyor.yok malesef,nasıl çözülüyor bu olay ?
birisi biyerde dili ingilizce yaptım felan çözdüm gibisinden msj atmıştı,o mesajı bulamıyorumısrarla çözülemiyor.
Aramaya gerek yok hocam. O da çözmüyor. Suanlik çözümü yok.birisi biyerde dili ingilizce yaptım felan çözdüm gibisinden msj atmıştı,o mesajı bulamıyorum
Hocam v11.0.1.0 dı v11.0.2.0 sı gelmiş yani konumu güncelleyebilirdiniz her yeni sürüm geldiğinde 10 tane konu açıldıgını görmedim ben.Fark ettiyseniz farklı sürümler, ama madem istiyorsanız konunun kilidini açalım.
Bütün gün wifi de olmama rağmen otomatik ekran parlaklığı tek kullanılan Google Chrome alışveriş siteleri ve Instagram olmasına rağmen cihaz 1 aylık ve 5 saatten fazla ekran süresi göremedim nasıl alınıyor bu 7 saatler çok merak ediyorum full ekran parlaklığı açık halde birde wallaha maşallah çok iyi mi 9 için konuşuyorum süpermiş 7 saatMiui 11 sonrasi pil performansı.
2 saati aşkın oyun oynadım ki oyun online oyun sürekli internet istiyor. Ekran parlikligi full ya da fule yakin kullandim , insta-twitter gezdim. 7 saat ekran süresi. Valla ben cok begendim
Edit : Instagram sömürüyor imiş pili