- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi9 T 6gb 128
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 7
Hocam, konuya tam hakim olmamakla beraber sizinle aynı durumda iken Android 10 un fastboot romunu ilk sayfadaki linkten indirip mi flash yardımıyla yüklemiştim( Dikkat! Clean all seçili olmalı). Dolayısiyla twrp ve magisk de silinmiş, ilk halini almıştı. Siz twrp nizi android 10 uyumlu ile güncelleyip ilgili android 10 recovery romunu yine ilk sayfadaki linkten indirip twrp den flashlayın ve üstüne reboot recovery deyip magisk i de yükleyin. En son reboot system dersiniz. Twrp nizi Android 10 ile güncellemeniz şart. Tektuş twrp, xiaomitool v2 programları ile twrp yükledim ama telefon dondu adeta. Şimdi orange fox yükledim ve magisk 19.3 sürümüylede cihaz rootlu. Gayet sorunsuz kullanıyorum. Sanki mevcut twrp sürümleri global kararlı sürümlerde sıkıntılı. Bu nedenle orange fox u şiddetle tavsiye ederim. Cihaz konu başlığı altındaki ilgili konuları iyi okumanızı sakin davranmanızı tavsiye ederim.mert hocam aynı durum bendede mevcut,telefonda kırmızı olan twrp yüklü oto dan indirdiğimde twrp ekranı açılıyor,wipe yaparak tekrar telefonu açtım,magisk silindi uyguluma olarak ve tel eski sürümde kaldı.Eğer resimde paylaştığınız android 10'u sürümünü yüklediyseniz yaptığınız adımları paylaşabilir misiz? teşekkürler.
Son düzenleme: