- Adım
- koksal
- Cihazım
- mı 9
- Konular
- 7
Aod nedir hocam.Yokmu deneyen ?
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aod nedir hocam.Yokmu deneyen ?
Cep modunu bulamadım hocam ..Cep modu halen gelmemiş mi acaba? Trabzonlu hocam evet o mavi ışık bende de mevcut yeni kurulum yapıyorum yazını görünce ekranı kapattım zaten bir şeyler indiriyordum direk yanıp sönmeye başladı hoş olmuş bence parmak izini ise bilmiyorum hocam hava karardığı için belli olmuyor. Cep modunu kontrol eder misiniz acaba?
Geçmiş olsun nolduBy.TRabZonLu™ lütfen yardım et bana
Cep modu halen gelmemiş mi acaba? Trabzonlu hocam evet o mavi ışık bende de mevcut yeni kurulum yapıyorum yazını görünce ekranı kapattım zaten bir şeyler indiriyordum direk yanıp sönmeye başladı hoş olmuş bence parmak izini ise bilmiyorum hocam hava karardığı için belli olmuyor. Cep modunu kontrol eder misiniz acaba?
Aod nedir hocam.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cep modu uzun zaman önce kaldırıldı. Ben cihazı ilk aldığımda üstündeki romda görmüştüm sonraki güncellemelerde bulamadım malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Always On Display hocam. Ekran ayarlarına girdiğinde Her zaman açık ekran var. Pil süresine etkisi belki azalmıştır diye deneyeyim dedim ama uygulama bildirimleri gozukmuyor
Android 10da calisan dolby bulamamistim ben. Hangisini denesem crash oluyorduMiui 11 de calisan dolby varmi
*#*#volte#*#* yapın arama ekranda açılacaktır. Ardından Ayarlar ,sim kart mobil ağlar girin Türkcell yazısına dokunun ( sizdeki hat ismi)Romu kurdum hoşuma gitti fakat volteyi aktif edemedim bı turlu