MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Cep modu halen gelmemiş mi acaba? Trabzonlu hocam evet o mavi ışık bende de mevcut yeni kurulum yapıyorum yazını görünce ekranı kapattım zaten bir şeyler indiriyordum direk yanıp sönmeye başladı hoş olmuş bence :) parmak izini ise bilmiyorum hocam hava karardığı için belli olmuyor. Cep modunu kontrol eder misiniz acaba?
Cep modunu bulamadım hocam ..

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Cep modu halen gelmemiş mi acaba? Trabzonlu hocam evet o mavi ışık bende de mevcut yeni kurulum yapıyorum yazını görünce ekranı kapattım zaten bir şeyler indiriyordum direk yanıp sönmeye başladı hoş olmuş bence :) parmak izini ise bilmiyorum hocam hava karardığı için belli olmuyor. Cep modunu kontrol eder misiniz acaba?

Cep modu uzun zaman önce kaldırıldı. Ben cihazı ilk aldığımda üstündeki romda görmüştüm sonraki güncellemelerde bulamadım malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aod nedir hocam.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Always On Display hocam. Ekran ayarlarına girdiğinde Her zaman açık ekran var. Pil süresine etkisi belki azalmıştır diye deneyeyim dedim ama uygulama bildirimleri gozukmuyor

Cep modu uzun zaman önce kaldırıldı. Ben cihazı ilk aldığımda üstündeki romda görmüştüm sonraki güncellemelerde bulamadım malesef

Always On Display hocam. Ekran ayarlarına girdiğinde Her zaman açık ekran var. Pil süresine etkisi belki azalmıştır diye deneyeyim dedim ama uygulama bildirimleri gozukmuyor

Bir de son 3 sürümdür Feature for Messenger, Feature for Facebook gibi aşırı gereksiz uyğulamaları yüklemeye çalışıyor Play Store-dan. Sanırım geliştiriciler Android 10 sürümü için güncellemiş ve yüklenilmediği için loop oluyorr.

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Miui 11 de calisan dolby varmi

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Miui 11 de calisan dolby varmi
Android 10da calisan dolby bulamamistim ben. Hangisini denesem crash oluyordu

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Şu anlık benim gördüğüm sorunlar bunlar.
  • AoD hala fazla pil tüketiyor, bazi uyğulama ikonları gözükmüyor
  • Ekranı kapaterken statusbarda siyah kalın bir çizgi oluşuyor. (Deneyib bildirin lütfen belki de bir uygulama neden oluyordun buna daha once de uygulama ici dark modela ilgil sorunlar olmustu)
  • Font olarak Roboto MİUİ 11-e hiç uyumlu değil. Bazı yerlerde aşırı kaba duruyor. Anlaşılan Xiaomi MİUİ 11-i hazırlarken dinamik font sistemine göre hazırlamış.Yokluğu belli oluyor. EU devs forumda dediğine göre eğer bir sonrakı betada fazla karakter eklerlerse default olarak MilanPro fontunu kullanacaklar.
  • Lanet olasi bildirim ayarlari. Format sonrasi her uygulama icin bildirimleri teker teker girib ayarlamak lazim. Default olarak hepsini neden açmıyorlar anlamıyorum.
  • İlk başta arayüz çok hoş geldi amma sonra bayaaaaaaa One ui-dan esinlendikleri anlaşılıyor.
Beni rahatsız eden başka bir şey göremedim. Gayet akıcı,performanslı çalışıyor sistem.

Son düzenleme:

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Romu kurdum hoşuma gitti fakat volteyi aktif edemedim bı turlu

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Romu kurdum hoşuma gitti fakat volteyi aktif edemedim bı turlu
*#*#volte#*#* yapın arama ekranda açılacaktır. Ardından Ayarlar ,sim kart mobil ağlar girin Türkcell yazısına dokunun ( sizdeki hat ismi)
Erişim noktası adları
Yeni APN yazısına dokunun
Adı: ims
Apn: ims
Apn türü: ims

Yazıp kaydedin. Kaydedince orada gozukmeyecek . VoLTE artık aktif. Mi ve Samsung cihazlarını artık şebeke üzerinden görüntülü arayabilirsiniz

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Eyvllh hocam oldu

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
hocam bu miui 11 de oyunlarda sesim karşıya çok az gidior eskisinde sesi kapat konuşma resmen bağırıyon diyorlardi şimdi üstünemi oturdun diyorlar herkestemi öyle yada öncekinden değişik ne yaptım ben bir ayarımı var bunun

Üst Alt