Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11[Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı
bosuna yuklemeyin kamera sorunu var guncellemeyi otadanda geri cekmisler 0 dan kurulum yaptim 4 defa verileride temizledim kemara acilmiyor bu arkadasa inanmayin
bosuna yuklemeyin kamera sorunu var guncellemeyi otadanda geri cekmisler 0 dan kurulum yaptim 4 defa verileride temizledim kemara acilmiyor bu arkadasa inanmayin
Hocam bence uslübunuzu biraz yumuşatın.Arkadaşın bu işten kişisel bir çıkarı olması veya art niyet taşıması söz konusu olmadığına göre, biraz sakinleşelim. Sizin kendi fikrinizi beyan ettiğiniz gibi, arkadaşta kendi deneyimlerine göre öneride bulunuyor.
Hocam bence uslübunuzu biraz yumuşatın.Arkadaşın bu işten kişisel bir çıkarı olması veya art niyet taşıması söz konusu olmadığına göre, biraz sakinleşelim. Sizin kendi fikrinizi beyan ettiğiniz gibi, arkadaşta kendi deneyimlerine göre öneride bulunuyor.
Evet şimdi oldu. Kimseye yalancı demeye hakkınız yok. Sizde çalışan bir şey bir başkasında çalışmayabilir, başkasında çalışan sizde çalışmayabilir. Bunun için kimseyi suçlamayazsınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
İpuçları:
Google asistan (Ai tuşu) etkinleştirmek için. Güvenlik uygulamasını açın, uygulamaları yönet, sağ üstteki üç noktaya dokunun, varsayilan uygulamalar, ses asistanı bölümünü Google olarak seçin. Yardımcı & ses girişi bölümüne girin, yardımcı uygulama olarak Google seçin.
Mesajlar uygulamasında herhangi bir mesajı açtığınızda o mesaja çift tıklarsanız tam ekranda açabilir, yazı kopyalayabilirsiniz.
Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.
İndirme Bağlantısı Haftalık:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son güncelleme ota ile hiç gelmedi ki geri çekilsin sadece link olarak paylaşıldı ve yine kontrol ettim olduğu yerde duruyor ayrıca söylediğim işlemi doğru yapabildiğinden de emin değilim, yapabilsen bunları söylemek yerine teşekkür ediyor olurdun, neyse sana kolay gelsin daha bir şey demiyorum
Son güncelleme ota ile hiç gelmedi ki geri çekilsin sadece link olarak paylaşıldı ve yine kontrol ettim olduğu yerde duruyor ayrıca söylediğim işlemi doğru yapabildiğinden de emin değilim, yapabilsen bunları söylemek yerine teşekkür ediyor olurdun, neyse sana kolay gelsin daha bir şey demiyorum
Hocam, sanırım yazdığım mesajları okumadınız.Ben romun hatalarını veya sizin ya da onun haklılığını değil, arkadaşın üslubundan rahatsız olduğum için eleştirdim. Üslubunu değiştirdiği için teşekkür ettim.Bence yazdığım mesajları sırası ile okuyun.