MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Bende eu stable kullaniyorum hocam dil ingilizce betaya geçerken full wipe mı yapmam lazim tuhaf bi telefon bu mi cihazlar geçen eu betaya geçeyim dedim fastbootda kaldı cihaz her güncellemede sifirdan kurulum yaparken farkli hatalar veriyor anlamadim gitti standart bi kurulum yöntemi yok sanki
cevabı bende bekliyorum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bende eu stable kullaniyorum hocam dil ingilizce betaya geçerken full wipe mı yapmam lazim tuhaf bi telefon bu mi cihazlar geçen eu betaya geçeyim dedim fastbootda kaldı cihaz her güncellemede sifirdan kurulum yaparken farkli hatalar veriyor anlamadim gitti standart bi kurulum yöntemi yok sanki
Özelleştirilmiş konuları takip etmek sizin için daha faydalı olacaktır.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
bu romda sarj sorunu varmidir? 11.0.2 global xiaomi eu var ve sarj cabuk bitiyor

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Yarın yeni rom cikacak mı acaba arkadaşlar ?.

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Hocam betadaysanız beta sürümleri, stabildeyseniz stabil sürümleri wipe yapmadan yükleyebilirsiniz. Betadan stabile, stabilden betaya, eudan mirooma vs geçeceksiniz wipe şart; çünkü altyapılar farklı.

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
çok dikkat edin hocam ilk çıktığı günden itibaren eu stable kulanıyorum. bugün telefonu açtım kapattım, telefon bi daha açılmadı twrp ye düşüyor, tekrar beta ya dönüyorum
aynısı bende de oldu şarj bitti kapandı açılmıyor twrp ye atıyor haftalık betaya dönüyorum bende

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
9.10.24 yayınlandı. Kilit ekranı sol menü değişikliği dışında göze çarpan bi değişik yok. Kameradan galeriye geçiş sorunu devam ediyor.

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
9.10.24 yayınlandı. Kilit ekranı sol menü değişikliği dışında göze çarpan bi değişik yok. Kameradan galeriye geçiş sorunu devam ediyor.
Bende üst bar sığmaz oldu saat ve şarj göstergesi tam görünmüyor bu sorun sizde de var mı

Üst Alt