- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Obb yedek dosyaları ve uygulamaları yedekliyormu bu şekilde
Obb nedir hocam?
Obb yedek dosyaları ve uygulamaları yedekliyormu bu şekilde
Bir oyun indiriyoruz mesela 30 mb APK dosyası oluyor. 1.5 GB oyun datası yani obb dosyası oluyor android/obb klasörünün içinde onu sormuştumObb nedir hocam?
Bir oyun indiriyoruz mesela 30 mb APK dosyası oluyor. 1.5 GB oyun datası yani obb dosyası oluyor android/obb klasörünün içinde onu sormuştum
Hocam bu kamera uygulamasında Mimoji mevcut mu ? CC9 ile gelen yeni Mimoji özelliği ?Ben kurdum sıkıntı olursa yazacağım. İnceliyorum
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulama yedeklerini nasıl aldın acaba
Hocam aod ekraninda ikonlar gozukuyormu sizde ? Ve uygulamalari acinca kucuk laglar oldugu hiss etdiniz mi ?Turkce kurdum sorunsuz. Magisi kurunca twprye atti bnde .ing kullaniyorum simdilik
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Evet hocam hissettimHocam aod ekraninda ikonlar gozukuyormu sizde ? Ve uygulamalari acinca kucuk laglar oldugu hiss etdiniz mi ?
Evet hocam hissettim
Ne tavsiye edersiniz bekleyelim mi beta rom daHocam aod ekraninda ikonlar gozukuyormu sizde ? Ve uygulamalari acinca kucuk laglar oldugu hiss etdiniz mi ?
Romu kuranların dikkatine
Romu kurmadan format data yapın. Kurulum sonrası boot zamanı twrp şifrelemeyi çözemiyor diye cihaz recovery ekranına atıyor. fileencryptfailed hatası gösteriyor twrp. Kurmadan önce format data yes diyip sonra full wipe yaptığınızda sorun kalmıyor. Gayet stabil hızlı bir rom.