- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi9se
- Konular
- 14
Merhaba hocam ,Bu romu indirsem miroomdan twrp ile Global Roma gecebilirmiyimAleyküm selam hocam. Konudaki güncelleme Global Android 10 birkaç güne OTA'ya düşecektir.
Twrp den globale geçiş yapamazsınız mi flash üzerinden yukleyebilirsiniz ancakMerhaba hocam ,Bu romu indirsem miroomdan twrp ile Global Roma gecebilirmiyim
O nasıl olucakTwrp den globale geçiş yapamazsınız mi flash üzerinden yukleyebilirsiniz ancak
O nasıl olucak
Benim cihaz çin versiyonsa hangi rom yuklenirRehber - Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme
Konuyu benim gibi telefona her hafta rom atmaktan sıkılan arkadaşlar için hazırladım. Bizzati tarafımdan denenmiştir. Telefonu imei işlemli bootladeri açık Xioami.eu rom yüklü sıfır olarak teslim aldım. Her hafta Dev güncellemesi geliyordu . Aldığım arkadaşla görüştüğümde aman abi elleme...forum.miuiturkiye.net
Global yukleyebilirsiniz fark etmiyorBenim cihaz çin versiyonsa hangi rom yuklenir
Eyw hocam ,IMEI uçarmi bunu yaparsak ,burdaki Global romu indirerek mi flash ile kurabilirim degilmiGlobal yukleyebilirsiniz fark etmiyor
İmei silinmez burdaki dosyayı kurabilirsinizEyw hocam ,IMEI uçarmi bunu yaparsak ,burdaki Global romu indirerek mi flash ile kurabilirim degilmi