- Adım
- Kuzey
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 35
sarj konusunda sanki biraz kotu gibi geldi bana fikirleriniz nelerdir.
nasıl kurabildiniz yardımcı olabilir misiniz
Pil şu an %20. 4 saat 40 dakika ekran süresi gösteriyor. AOD sürekli açıktı bugün.sarj konusunda sanki biraz kotu gibi geldi bana fikirleriniz nelerdir.
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Almanca bir forumda çözümü buldum. ÖncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden V11.0.13.0.PFBEUXM sürümünü indirip telefondan güncelleme paketi seç diyerek yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra bu sürüm otomatik olarak telefonda güncelleme olarak geldi. 11.0.6.0 EEA sürümündeki bir hatadan kaynaklı sanırım. Bu şekilde yaparsan olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil şu an %20. 4 saat 40 dakika ekran süresi gösteriyor. AOD sürekli açıktı bugün.
Hocam dediginiz gibi yaptim ,Sorunsuz yukledim , Peki neden 11.0.6.0dan 11.0.2.0 dustukBen de aynı sıkıntıyı yaşadım. Almanca bir forumda çözümü buldum. ÖncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden V11.0.13.0.PFBEUXM sürümünü indirip telefondan güncelleme paketi seç diyerek yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra bu sürüm otomatik olarak telefonda güncelleme olarak geldi. 11.0.6.0 EEA sürümündeki bir hatadan kaynaklı sanırım. Bu şekilde yaparsan olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil şu an %20. 4 saat 40 dakika ekran süresi gösteriyor. AOD sürekli açıktı bugün.
hayir silinmiyorBu şekilde güncelleme de bilgiler siliniyor mu
olurda ben anlamam ,normal otodan yukledim ,rootla twrp silik bendePeki twrp den yuklesek olur mu
Hocam Düzeltme vs Güncelleme Alicakmi tekrardanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 9 Se Android 10 Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.2.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
Recovery İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.