Hangisi?
cantara hocam siz yaşadınız mı böyle bir problem?MIUI 11 - [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı
Miui 11 yukledim. Detayli test yapmadim 3-4 gune ancak nasil oldugunu yazabilirim. Ama ekran goruntulerini paylastim. Sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz. Kisisel fikrim ilk bakista cok sevdim. Eskiye nazaran kucuk dokunuslar yapmislar ama görüntü olarak cok daha guzel olmus. 1572625818...forum.miuiturkiye.net
Bu konudan indiridim, 3 kere denedim yaklaşık olmadı. Acaba dfe li mi kurmak gerekiyor. İlk mesajlarda arkadaşlar aynı problemle karşılaşmış.
Resmi romlarla denemedim ben hocam. TWRP yükledikten hemen sonra custom romlara geçiş yaptım ve custom romlarda problem yaşamadım.cantara hocam siz yaşadınız mı böyle bir problem?
Hocam mi 9 i/128 cihaz twro ve magick flasliom.cihaz twro geri atiyor ne yapmam lazim yardim lütfenResmi romlarla denemedim ben hocam. TWRP yükledikten hemen sonra custom romlara geçiş yaptım ve custom romlarda problem yaşamadım.
Hocam mi 9 i/128 cihaz twro ve magick flasliom.cihaz twro geri atiyor ne yapmam lazim yardim lütfen
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mi 9 i/128 cihaz twro ve magick flasliom.cihaz twro geri atiyor ne yapmam lazim yardim lütfen
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çözüm:Bende de aynı sorun vardı çözüm bulamadım.
Cihaz xin stabil hocam yukleyemiyorum 8 128 olan serisi gene olmadiÇözüm:
Önce Wipe data yes yap
ardından Reboot recovery
sonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını flaşla (hata verirse geri gelip bir daha flaşla)
ardından magisk son sürüm flaşla ve reboot system yap