MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Ayrıca Google cloud ile yedekler geri kurulmuyor. Hata veriyor. Eski uygulamaları ve ayarları yukleyemiyor google clouddan.

ugurnarman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Bu beta sürümde kilit ekranı sesi android stok kilit sesi ve google uygulaması gibi bazı uygulamaların açılma animasyonu stok android animasyonları oldu bilginiz var mı?

Değerli forum üyeleri bu sorun romdan mı cihazdan mı kaynaklı ?

pu5maz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Android sürümü değiştiğinde temiz kurulum şart.
İyi Günler özelden mesajta atmıştım ama buradan da yazayım dedim,
Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya başladı.Bootloader kilidimi açıp HavocOS kurdum sorunum çözülmedi ardından eu rom kurdum ve sorunum düzeldi geçenlerde tekrardan pixel experience rom kurdum ve aynı sorunla tekrardan karşılaştım. eu.rom kullanırken böyle bir sorun yaşamıyorum ama diğer custom romlarda aynı sorunu yaşıyorum bu problemi tamamen nasıl çözebilirim ? Bilginiz var mı ? Ek olarak 4 saat ekran süresi alıyorum nasıl arıtrabilirim buna dair bir rom öneriniz olur mu ? (Şuan eu.rom MIUI11 v9.9.27 kullanıyorum)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
İyi Günler özelden mesajta atmıştım ama buradan da yazayım dedim,
Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya başladı.Bootloader kilidimi açıp HavocOS kurdum sorunum çözülmedi ardından eu rom kurdum ve sorunum düzeldi geçenlerde tekrardan pixel experience rom kurdum ve aynı sorunla tekrardan karşılaştım. eu.rom kullanırken böyle bir sorun yaşamıyorum ama diğer custom romlarda aynı sorunu yaşıyorum bu problemi tamamen nasıl çözebilirim ? Bilginiz var mı ? Ek olarak 4 saat ekran süresi alıyorum nasıl arıtrabilirim buna dair bir rom öneriniz olur mu ? (Şuan eu.rom MIUI11 v9.9.27 kullanıyorum)
Ekran süresi arttırmanız için powerbank tasimalisiniz. Cunku bende mi 9 ile o kadar ekran süresi alıyorum. Romla alakalı sorunlar olabilir ya da doğru firmware uzerine kurulum yapmadiniz

pu5maz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Ekran süresi arttırmanız için powerbank tasimalisiniz. Cunku bende mi 9 ile o kadar ekran süresi alıyorum. Romla alakalı sorunlar olabilir ya da doğru firmware uzerine kurulum yapmadiniz
Doğru firmware nereden bulabilirim

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar telefonu rootlu olan biri orjinal kamera uygulamasını paylaşabilir mi?

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Eu betada şebeke kesilmesi problemi yaşıyorum yeniden başlatınca düzeliyor hat turktelekom benden başka bu problemi yaşayan varmı

ugurnarman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Bu sürümde ki kilitleme sesi değişti mi yoksa hatamı bu ?

Üst Alt