Uygulama indirirken parmak izi sormasını etkinleştirdim ama hala netflix için aynı şeyi.söylüyor siz neyi kast etmiştinizParmak izinizi play store'dan tanıtın.
Netflix için apk olarak yüklemekten başka şans yok maalesef çünkü hala L1 sertifikası yok cihazın.Android 10' da magisk 19.5 kullanman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama indirirken parmak izi sormasını etkinleştirdim ama hala netflix için aynı şeyi.söylüyor siz neyi kast etmiştiniz
Bende herhangi bir sıkıntı yok. Temiz kurulum yaptınız mı?Eu stabil romda mesaj uygulaması hata veriyor bilginiz olsun çözümü varsa paylaşalım lütfen.
Hocam bence bu isleri biraz arastirip oyle deneyin yoksa cihaza zarar verebilirsiniz. Bazi temel bilgiler eksik gibi sizde. Mi 8 konusunda sabitlenmis konulari gozden gecirin muhakkak cevaplar orada vardir.Dediğiniz gibi yaptım yine hata verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanda bu surumdeyim beklersem otomatik güncelleme gelecek mi miui11 icin
bende de hata yok siz nasıl bir hata alıyorsunuz. ben güncelleme ile kurdum, 0 kurulum değilEu stabil romda mesaj uygulaması hata veriyor bilginiz olsun çözümü varsa paylaşalım lütfen.
Merhaba wipe dalvik ve cache yaptıktan sonra romu tekrar kurunMerhaba arkadaslar benim hoparlor calismiyo yeni versiyonu yukledikten sonra temiz kurulum yaptim bu sorunu yasayan varmi
Bende sorun yok ama ana forumda telefon aramasi yapip hoparlore alin sorun duzeliyor diye soylemislerMerhaba arkadaslar benim hoparlor calismiyo yeni versiyonu yukledikten sonra temiz kurulum yaptim bu sorunu yasayan varmi
Denedim ama olmuyo belki bir guncelleme paylasirlar tesekkurler hocamBende sorun yok ama ana forumda telefon aramasi yapip hoparlore alin sorun duzeliyor diye soylemisler
Tamam hocam deneyeyim dediginiz gibi sagolunMerhaba wipe dalvik ve cache yaptıktan sonra romu tekrar kurun